Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Funio-Misio-Chatka- komentarze

ania67

Recommended Posts

• Odpowiedzi 884
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Funiu,ale mam zaległosci.Dopiero co czytałam ,ze jestes brzuchata a tu taki słodki dzidziuś.Sliczna ta Wasza mała.I zgadzam sie z kroyena im starsze tym wiecej uwagi wymagaja.A jak zacznie chodzić o to dopiero beda atrakcje,posmarowane sciany i powyrywane roslinki---ale przeciez po to ma sie dzieci :D

Czy minki Hanuli to efekt opowieści rodziców o domku który min. dla niej stworzyliście?? W oczach widać zachwyt i niedowierzanie.... :o :o

Napawdę??? TAKI DOM wybudowaliście??? Z myślą o mnie ??? Niemożliwe!!! Kochani ci moji rodzice.. :D :D Tacy zradni, operatywni, przedsiębiorczy, jejku ale mi się fajni staruszkowie trafili!!! :D :D Ja to mam szczęście!!!- takie to opinie można " wyczytać" ze wzroku Waszego dzieciątka.I ma rację kobietka- zgadzam się w 100 %

Pzdrówcie Hanulę od braci budującej...

Napawdę??? TAKI DOM wybudowaliście??? Z myślą o mnie ??? Niemożliwe!!! Kochani ci moji rodzice.. :D :D Tacy zradni, operatywni, przedsiębiorczy, jejku ale mi się fajni staruszkowie trafili!!! :D :D Ja to mam szczęście!!!-

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Oj Alfredziu....

ps.kurcze - rzeczywiście ktoś moze o mnie niedługo powiedzieć "staruszka" :o :o :o :o :o

Funiu

nie mogę się napatrzeć na te bystre oczka i słodkie minki! :D

mogę sobie ściagnąć jedną fotkę?

ale się Wam udała ta Skrzacinka kochana :D

Dziewczyny mają rację, patrzy inteligentnie , jakby miała ze dwa miesiące!

Funiu, pracujcie nad drugim powolutku, bo domek buduje się piękny :D