andrzejka 20.09.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Pękają nam ściany . Widać, bo garaż jeszcze nie otynkowany. Mis mówi, ze to normalka bo budynek osiada . U nas fundamenty były lane w zeszłym roku, więc swoje odstały. Strach pomyśleć, co się dzieje, gdy ktoś stawia całą chatke w parę miesięcy A jednak coś w tym jest, zastanawiałam się czy zostawić na zimę stan surowy czy ciągnąc dalej i wszyscy odradzają prace zimą Mówią że budynek musi odstać i osiąść Czy montować kominek przed czy po tynkach???? Oj coś mi się wydajeże po Jeszcze pewnie zależy jaki Pozdrówka dla Haneczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 http://www.eg322owiak.photosite.com/~photos/tn/119_348.ts1126446752000.jpg Funiu wkleiłam Hanusie, byśmy się mogli Nią nacieszyć tu i tam Ma baaardzo duże oczka, piękne Zanosi się na małą spryciulkę a domek? !jestem w szoku! tak Wam szybko poszło! Jesteście niemożliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.09.2005 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Funiu, Haneczka jest takim ślicznym maluszkiem, że aż chciałoby się Ją zjeść - bardzo, bardzo kochana . Ucałuj Ją od cioci Soniki. Kominek robiłabym po pracach tynkarskich. Zawsze się bardzo kurzy, panuje ogólny bałagan i coś się może uszkodzić. A pęknięciami się nie martw - każdy dom tak ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 22.09.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Wreszcie przekonujący argument z kominkiem Ps. Buziaki od Hani dla cioci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 22.09.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Co do "staruszków"..Ciągle jestem pod wrażeniem opinii czterolatki..mianowicie cytuję: - A bo ja na starość wymądrzalam !! Poczułam się jak skamielina. Takie wykopki znaczy się... Mój syn gdy miał 4 lata to z powazna mina zapytał-Mamo jak ty byłas mała to tu koło bloku biegały dinozaury.Oburzyłam sie-synu ja nie jestem taka stara.-No dobrze mamusiu ,przepraszam....i dodał ---ale rycerze to napewno byli!!stwierdził z przekonaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 22.09.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Co do "staruszków"..Ciągle jestem pod wrażeniem opinii czterolatki..mianowicie cytuję: - A bo ja na starość wymądrzalam !! Poczułam się jak skamielina. Takie wykopki znaczy się... Mój syn gdy miał 4 lata to z powazna mina zapytał-Mamo jak ty byłas mała to tu koło bloku biegały dinozaury.Oburzyłam sie-synu ja nie jestem taka stara.-No dobrze mamusiu ,przepraszam....i dodał ---ale rycerze to napewno byli!!stwierdził z przekonaniem. kurcze, jeszcze nie wiem co mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 29.09.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Funiu u nas też pękają, ale mamy bardzo grząski grunt, kierownik budowy powiedział, że to normalne i po zatynkowaniu nic nie bedzie widać i taką mamy nadzieję. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 29.09.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Co do "staruszków"..Ciągle jestem pod wrażeniem opinii czterolatki..mianowicie cytuję: - A bo ja na starość wymądrzalam !! Poczułam się jak skamielina. Takie wykopki znaczy się... Mój syn gdy miał 4 lata to z powazna mina zapytał-Mamo jak ty byłas mała to tu koło bloku biegały dinozaury.Oburzyłam sie-synu ja nie jestem taka stara.-No dobrze mamusiu ,przepraszam....i dodał ---ale rycerze to napewno byli!!stwierdził z przekonaniem. kurcze, jeszcze nie wiem co mnie czeka Oj chyba nie wiesz!!! Ale nie mam NAJMNIEJSZYCH wątpliwości że staniesz się żywym "materiałem" doświadczalnym- każdy tak ma... A co do dinozaurów i rycerzy! Agnieszko 31- Fajnego masz syna!! Zawsze caniłam u małoletnich wyobraźnię i zdolność samodzielnego myślenia i (sic..) obserwację otoczenia? Z takich to osobników wyrastają indywidualności warte zainteresowania i nietuzinkowe osobowości!! I niepojęte jest to że maluśia Hanula TAKKK.. zaistniała na FORUM.... BUDOWLANYM??? Ma kobitka siłę przebicia!! HO..HOO..HOO...Tylko pozazdrościć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 29.09.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Funiu - dawno u Ciebie nie byłem Gratulacje z okazji urodzin Hanki. Cieszę się, że są nowe relacje z budowy. Życzę powodzenia !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 30.09.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Ja nie byłam jeszcze dawniej... Funiu, masz wspaniałą córę!!! Jest śliczna! Wielkie gratulacje!!!! Życzę Wam wszystkim dużo zdrówka i samych pogodnych chwil! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.10.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Dołączam się do zachwytów Haneczka jest piękna i cudowna Pozdrowienia dla was dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.10.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Bardzo serdecznie wszytskim dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 01.10.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Przyłączam się do grona Wielbicieli Haneczki jest UROCZA zapewne po Mamusi Poddasze też zaje-fajne ps. na zdjęciu widać strop tuż przy drabinie, ile on ma cm grubości?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 01.10.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Patrząc na zdjątko malusiej, jakaś taka rozczulona się czuję. Ja wiem że to forum to o innej tematyce jest ale...Ale CIESZCIE SIĘ KAŻDĄ CHWILĄ MALEŃSTWA, NAWET TĄ TRUDNĄ I ABSORBUJĄCĄ( niewątpliwie są i takie, pomimo pogodnego wyrazy buziaczka) Te chwile tak szybko mijają, a są tak niepowtarzalne i wyjątkowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.10.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Mnie też rozczulił widok młodej mamusi i niemowlaczka.Od razu przypomniało mi się, jak nie mogłam nadziwić się, że to MOJE DZIECKO.Tteraz jak oglądam swoje dzieci, gdy były takie malutkie, to zawsze uronię łezkę. Szkoda, że czas tak szybko mija......Na szczęście, jeszcze młodszy syn chce się do mnie przytulać...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 02.10.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 ŻABAJak młodszy to przeczyta, dowie się to...MASZ PRZECHLAPANE JAK AMEN W PACIEŻU!!!Taka już nasza ( emerytów) dola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.10.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 ŻABAJak młodszy to przeczyta, dowie się to...MASZ PRZECHLAPANE JAK AMEN W PACIEŻU!!!Taka już nasza ( emerytów) dola... Mam nadzieję, że nie przeczyta.... Przegląda tylko mój dziennik. Chyba... A Twój syn w jakim jest wieku? Przytula się czasem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 02.10.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Pomijając fakt że to dziennik Funi,( moze młody nie dotrze?!) Mój syn ma 14 lat i ..czasami się przytula ale...warunek!!: Światła pogaszone, pora raczej póżźnonocna, żadnych świadków - bo On jest maczo, twardziel z pryszczami i z rozchwiną stroną emocjonalną..itp. Ale jak jest np. burza... można by troszeczkę popisać, opisać ale kto mi w razie co pomoże przy kompie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.10.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 ps. na zdjęciu widać strop tuż przy drabinie, ile on ma cm grubości?? szczerze mówiąc to nie mam pojęcia, to płyta żerańska - zmierzę następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.10.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Mnie też rozczulił widok młodej mamusi i niemowlaczka. Od razu przypomniało mi się, jak nie mogłam nadziwić się, że to MOJE DZIECKO... No ja też tak mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts