Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Funio-Misio-Chatka- komentarze

ania67

Recommended Posts

............bo On jest maczo, twardziel z pryszczami i z rozchwiną stroną emocjonalną..itp.

no my z Miśkiem się smiejemy, że Hania jeszcze jest naszym najdroższym noworodkiem, zaraz będzie najsłodszym niemowlakiem, potem po prostu kochanym dzieckiem, a potem ....... będzie nastolatką - czyli pewnie wredną gówniarą :lol:

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 884
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Funiu ja to myśle, ze zdjęcia Haneczki powinny byc przynajmniej raz na tydzień :-? a może i częśćiej vbo ona teraz tak szybko rośnie i sie zmienia pewnie 8)

Fajniutka jest 8) Daj jeszcze parę fotek 8) 8) 8)

Fajnie chyba słońce wpada przez te okna wielkie co??? SZkoda, ze na zdjęciu są zasłoniete :-?

Kasiu - nie ma za co - ja ciągle robię to samo :roll: :wink:

Andrzejko - zdjęcia widoku w jadalni po podniesieniu rolet będą wkrótce. Na razie widok jest nieciekawy, bo za oknem hałdy gliny.

A Hania rzeczywiście rośnie jak na drożdżach. Mi trudno to zauważyć, bo mam ją na codzień - ale zdecydowanie widzą to jej ubranka, z których wyrasta w tempie zastraszającym :wink: .

Hej Funia wyglądają wcale ładnie te kontakto włączniki 2 w 1 :wink: ale czy to jest praktyczne na takiej wysokości kontakt :roll: :roll: Przecież zazwyczaj kontakty są gdzięś nisko czy w kątach a tak to pomyśl włączona wtyczka zwisająca na środku ściany :roll: :roll: :roll:

Nie wiem czy warto na tym oszczędzać :-? A może coś taniego a oddzielnie :roll:

Całuski dla Haneczki 8)

Andrzejko

Ten system pozwala dowolnie łączyć elementy. To na zdjęciu to tylko wzór jak wyglądają elementy. Mogą być koło siebie np. włącznik i gniazdko, ale mogą też być dwa (lub więcej - to zależy jaką weźmie się ramkę) gniazda czy włączniki.

Malinko zgadzam się, że nie ma co przesadzać z inwestowaniem w takie pierdołki, ale pamiętam też jak jedna z dziewczyn pisała, że zaoszczęddziła kupując gniazdka, a one się potem przy montażu rozwalały :roll:

Aga a może to twoja młodsza powinna testowac różne rzeczy przed wypuszczeniem ich na rynek :roll: :roll:

Wtedy może mniej rzeczy by sie niszczyło tak szybko :wink: 8)

Kochana fabryki by zbankrutowały, ma zacięcie dziewucha, nawet w wilekij płycie potrafi dziury wydłubać :-? Z BK idzie jej znacznie łatwiej i tu już jeden produkt na nie :wink: :) A my z tego dom wybudowalismy :wink: :)