Funia 02.10.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 ............bo On jest maczo, twardziel z pryszczami i z rozchwiną stroną emocjonalną..itp. no my z Miśkiem się smiejemy, że Hania jeszcze jest naszym najdroższym noworodkiem, zaraz będzie najsłodszym niemowlakiem, potem po prostu kochanym dzieckiem, a potem ....... będzie nastolatką - czyli pewnie wredną gówniarą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajkad 16.10.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 swietny projekt wybraliscie i piekne imie dla corki POWODZENIA w dalszych pracach! ajka de - mama basi i zosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.10.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 FUNIU-w końcu dotarłam do twoich komentarzy Haneczka-cud,miód i malina.NIech się zdrowo chowa. Kolki też w końcu mijają.Moi synowie(3 szt)mieli je niestety wszyscy.Ok.3m-ca przechodzą.CAŁUSKI DLA HANECZKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.10.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Funiu super domek, ale Hania....śliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.10.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Funiu jeszcze raz przepraszam. Gratuluję gwiazdeczki i gładkiego domku,jak pupcia niemowlaczka-tak mi się skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.10.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Funiu ja to myśle, ze zdjęcia Haneczki powinny byc przynajmniej raz na tydzień a może i częśćiej vbo ona teraz tak szybko rośnie i sie zmienia pewnie Fajniutka jest Daj jeszcze parę fotek Fajnie chyba słońce wpada przez te okna wielkie co??? SZkoda, ze na zdjęciu są zasłoniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.10.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Kasiu - nie ma za co - ja ciągle robię to samo Andrzejko - zdjęcia widoku w jadalni po podniesieniu rolet będą wkrótce. Na razie widok jest nieciekawy, bo za oknem hałdy gliny. A Hania rzeczywiście rośnie jak na drożdżach. Mi trudno to zauważyć, bo mam ją na codzień - ale zdecydowanie widzą to jej ubranka, z których wyrasta w tempie zastraszającym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.10.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Funiu, ściany rzeczywiście równiutkie.....jeszce tylko pomalować i można mieszkać! A Hania jest rewelacyjna w tej czapeczce!!!A jak urosła!!! Też nie lubi ubierania, zwłaszcza czapki? Trzymajcie się zdrowo! Ciocia Żaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.10.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Funia wytynkowane wnetrza wyglądaja super Haneczka wiadomo cud miód Ta czapeczka na oczach czyzby tynki nie były tak do kńca proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.10.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Też nie lubi ubierania, zwłaszcza czapki? Oj tak Ciociu, tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.10.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Ta czapeczka na oczach czyzby tynki nie były tak do kńca proste Tynki proste, ale co ta Hanka popija w przerwach między cycusiem to już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.10.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Ta czapeczka na oczach czyzby tynki nie były tak do kńca proste Tynki proste, ale co ta Hanka popija w przerwach między cycusiem to już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 28.10.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Funiu zaskoczenia cenowe dopiero się zaczynają Co do cen i firm to lepiej zostaw kasę na inne rzeczy niż inwestować w kontakty. Co jak co ale to się żadko psuje a jak już to można łatwo wymienić a np. podłogi czy farby na ścianach już nie tak łatwo wymienić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.10.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Hej Funia wyglądają wcale ładnie te kontakto włączniki 2 w 1 ale czy to jest praktyczne na takiej wysokości kontakt Przecież zazwyczaj kontakty są gdzięś nisko czy w kątach a tak to pomyśl włączona wtyczka zwisająca na środku ściany Nie wiem czy warto na tym oszczędzać A może coś taniego a oddzielnie Całuski dla Haneczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.10.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Andrzejko Ten system pozwala dowolnie łączyć elementy. To na zdjęciu to tylko wzór jak wyglądają elementy. Mogą być koło siebie np. włącznik i gniazdko, ale mogą też być dwa (lub więcej - to zależy jaką weźmie się ramkę) gniazda czy włączniki. Malinko zgadzam się, że nie ma co przesadzać z inwestowaniem w takie pierdołki, ale pamiętam też jak jedna z dziewczyn pisała, że zaoszczęddziła kupując gniazdka, a one się potem przy montażu rozwalały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 29.10.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Funiu, ale jeśli Twój Misio zna się na elektryc, to też może je ocenić! A może zróbciepróbę mechaniczną, np. z młoteczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.10.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 A może zróbciepróbę mechaniczną, np. z młoteczkiem Szkoda, ze Haneczka jeszcze maluśka jest bo ona to szybko by je przetestowała czy się nadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.10.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 A może zróbciepróbę mechaniczną, np. z młoteczkiem Szkoda, ze Haneczka jeszcze maluśka jest bo ona to szybko by je przetestowała czy się nadają Przy mojej młodszej wszystko padnie, ja tam jej dotestowania nic nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.10.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Aga a może to twoja młodsza powinna testowac różne rzeczy przed wypuszczeniem ich na rynek Wtedy może mniej rzeczy by sie niszczyło tak szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.10.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Aga a może to twoja młodsza powinna testowac różne rzeczy przed wypuszczeniem ich na rynek Wtedy może mniej rzeczy by sie niszczyło tak szybko Kochana fabryki by zbankrutowały, ma zacięcie dziewucha, nawet w wilekij płycie potrafi dziury wydłubać Z BK idzie jej znacznie łatwiej i tu już jeden produkt na nie A my z tego dom wybudowalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts