andrzejka 29.10.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 A może ma talent manualny i nie ma gdzie sie wykazać Może jakieś plecionki, czy lepienie czy coś takiego jej podsunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.10.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 A może ma talent manualny i nie ma gdzie sie wykazać Może jakieś plecionki, czy lepienie czy coś takiego jej podsunąć Oj Andrzejka dziewczynie się wszystko pali w rekach, a gwoździe, młotki itp. sparwy są bardziej ciekawe niż zwykle kredki wełny plecionki wycinanki Znam ten typ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.10.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 A może ma talent manualny i nie ma gdzie sie wykazać Może jakieś plecionki, czy lepienie czy coś takiego jej podsunąć Oj Andrzejka dziewczynie się wszystko pali w rekach, a gwoździe, młotki itp. sparwy są bardziej ciekawe niż zwykle kredki wełny plecionki wycinanki Znam ten typ A to już wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.10.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 ciekawe co mnie czeka jak Hania podrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.10.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 ciekawe co mnie czeka jak Hania podrośnie Funia to zależy jakie Wy z Misiem mieliście pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.10.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Funiu, śliczne masz tynki , ja przez monitor widzę i czuję ich gładkość i równość - super. Haneczka rośnie jak na drożdżach , a w tej czapie wygląda przekomicznie . Ucałuj Malutką mocno, mocno ode mnie i powiedz, że ciocia Sonika czeka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.10.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Funiu, śliczne masz tynki , ja przez monitor widzę i czuję ich gładkość i równość - super. Haneczka rośnie jak na drożdżach , a w tej czapie wygląda przekomicznie . Ucałuj Malutką mocno, mocno ode mnie i powiedz, że ciocia Sonika czeka..... Powiem, powiem, a ze już powolutku zaczyna gaworzyć, to posłucham co mi na to odpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 30.10.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Te ceny gniazdek i innych takich, faktycznie są piorunujące! Już gdzieś ktoś pisał o tym. Co Haneczka na to? Ech, pewnie powie "Beeeee..." A tynki rzeczywiście bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.11.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Te ceny gniazdek i innych takich, faktycznie są piorunujące! Nooooo Byłam dziś zobaczyć gniazdka. Miś założył Basic - i wyszły całkiem nieźle, a przy tym nie wyglądają na takie, które mogą się rozlecieć po jednym razie. Wkrótce fotka w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.11.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 No to domek ma ubranko z guziczkami-pewnie jest zadowolone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 02.11.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Witam Funiu, Haneczka cudna jest rośnie jak na drożdżach ech pozdrawiam i_ska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.11.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Witam Funiu, Haneczka cudna jest rośnie jak na drożdżach ech pozdrawiam i_ska , rośnie, rośnie, a jaka ciężka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 02.11.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 tak, tak... gniazdka i wyłączniki śliczne, ale gdzie im tam do Hani! Fajna jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.11.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Funia Hania rosnie jak na drożdżach, sliczna dziewczynka a jak się pieknie prezentuje Wyłączniki bardzo ładne i jak fajnie że już je masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.11.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Funia - latorość widzę, że rośnie tak samo szybko jak dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.11.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Haneczka cudowna Funiu wklejaj więcej jej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.11.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 tak, tak... gniazdka i wyłączniki śliczne, ale gdzie im tam do Hani! Fajna jest... To samo pomyślałm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.11.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 tak, tak... gniazdka i wyłączniki śliczne, ale gdzie im tam do Hani! Fajna jest... To samo pomyślałm. ja też tak myślę, ale mi nie wypada cały czas jej tak chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.11.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 No,no Funiu- Haneczka rośnie rzeczywiście jak na drożdżach.Tak niedawno gratulowaliśmy narodzin a tu taka panienka,a te oczka takie figlarne.Oj będzie wesoło z Haneczką jak podrośnie,będzie broić a potem czarować oczkami.Zdrówka i dalszych postępów w wykonczeniu domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.11.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Co tam gniazdka Funiu! (Wybacz ) Hanka jest super! Figlarny ten uśmieszek Ja już też bym chciała mieć mojego zucha po tej stronie barykady. Ale to jeszcze tyyle czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts