Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Funio-Misio-Chatka- komentarze

ania67

Recommended Posts

• Odpowiedzi 884
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No no, gniazdka i inne takie to już pachnie zamieszkaniem. Tylko czy mi się wydaje czy ta ściana jest jeszcze niepomalowana? Ja montowałem (w zasadzie mam jeszcze troszkę) po malowaniu i ma to większy sens, a co do pracochłonności... zagadką było montowanie wyłączników krzyżowych gdzie wspomogłem się zapisakmi który kabelek do czego... 8)

Maleństwo rośnie wspaniale. Oby zdrowie dopisywało całej rodzince.

Pozdrawiam

Tylko czy mi się wydaje czy ta ściana jest jeszcze niepomalowana? Ja montowałem (w zasadzie mam jeszcze troszkę) po malowaniu i ma to większy sens

Ja się zgadzam 8) ,

ale nie dyskutuje.

Jak Miś ma zapał -niech robi, nie wtrącam się :wink:

A potem biedny miś będzie przed malowaniem demontował i po montował ponownie... jesteś bez serca... :lol: :wink:

• 2 weeks później...

Kiedyś myślałam,że bramy na pilota to zbytek, ach jak mogłam się tak mylić. Muszę się dobrze zaprzeć, aby ruszyć moją choć nie ma jeszcze zamontowanych sztachet i jest samym stelażem :-? .

Pozdrawiam :D .

Dokładnie się z Tobą zgadzam.

Moja brama ma już zamontowane sztachetki i jest długa na prawie 4 metry, więc jest się z czym szarpać :roll: :D

Może mikołaj napęd przyniesie :roll: :D

albo chociaż magiczne papierki z elfami, żeby do tego napędu dołożyć :D