Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Funio-Misio-Chatka- komentarze

ania67

Recommended Posts

• Odpowiedzi 884
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Chciałam się spytać o wykusz.

Jest taki trochę nietypowy. Planuje u siebie podobny.Tylko u Ciebie jest 1,7m a u nas architekt planuje 0,6m. To chyba za mało, prawada? A szerokości u nas jest 2,7 m. Ile jest u Ciebie?

Czy zmieniałaś go w stosunku do projektu?

Wydaje mi sie, że zmniejszyłaś przeszklenia? Co wpłynęło na tą decyzje? Koszty, czy stabilność konstrukcji?

Chyba będzie przyjemnie sie siedziało w takiej jadalni. :wink: z widoczkiem na drzewka.

A swoją drogą, jak ta słodka Hanusia tak szybko rośnie. Niesamowite. :D

Chciałam się spytać o wykusz.

Jest taki trochę nietypowy. Planuje u siebie podobny.Tylko u Ciebie jest 1,7m a u nas architekt planuje 0,6m. To chyba za mało, prawada? A szerokości u nas jest 2,7 m. Ile jest u Ciebie?

Czy zmieniałaś go w stosunku do projektu?

Wydaje mi sie, że zmniejszyłaś przeszklenia? Co wpłynęło na tą decyzje? Koszty, czy stabilność konstrukcji?

Wykusz jest dokładnie taki jak w projekcie.

Może na zdjęciach wydawac się, ze jest nieco mniejszy, ale na to chyba kwestia okien, a dokładniej szerokości ram okiennych. One zmniejszaja go optycznie.

Dokładnych wymiarów nie pamiętam, ale w dzienniku wklejone są rzuty - można podpatrzec wymiary.

Następnym razem jak będę na budowie, to wszytsko pomierze i dam Ci znac.

Jak dla nas wykusz jest akurat - wewnątrz zmieści się akurat duży stół z krzesłami.

Dziękuje Ci za odpiedź.

Na prawdę byłam przekonana, że coś w tym wykuszu zmieniłaś. Zdjęcia przekłamują. U Ciebie w projekcie jest 1,7 m głębokosci. Długość wykusza jest nieoznaczona.

Ja na razie wykusz powiększyłam do 0,8 m głebokości, prawie o metr krócej niż u Ciebie. Ale u mnie cały wykusz ma być szkalany.

Kombinuje jak koń pod górę z tym wykuszem, nie mogę go sobie wyobrazić. Stół w razie nawału gości mogę wysunąć w głąb domu.

Będę Ci wdzięczna za uwagi i moze jeszcze jakieś zdjęcia, gdyby się dało, najlepiej ze środka.

Pozdrawiam i dziękuje

• 2 weeks później...