kasia64 06.12.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 http://img226.imageshack.us/img226/2986/nikolausstiefel16pj.gifMIKOŁAJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.12.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Mikołajka pierwsz klasa!!! Niedługo będzie mogła zastapić prawdziwego Mikołaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 07.12.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 To wygląda co najmniej jak bliźniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.12.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 osobiście zjem i wyściskam takiego słodkiego szkrabka ..... ( zrób to natychmiast za Babcię Ew-kę) kiedy ja będę miała takiego wnusia ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.12.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Funiu, przesłodki jest Twój Maluszek - Mikołajka . Uściskaj Haneczkę od cioci Soniki, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.12.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Hanka od Babć i Cioć wyściskana solidnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.12.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Ale Hania szybko rosnie Sliczny Mikołajek z niej To dopiero jest radość mieć takiego cudnego szkrabka Funiu pozdrówka dla ciebie i córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 07.12.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Ślicznusia jest Twoja Hanusia, nawet mi się rymnęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.12.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annanatali 09.12.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Chciałam się spytać o wykusz. Jest taki trochę nietypowy. Planuje u siebie podobny.Tylko u Ciebie jest 1,7m a u nas architekt planuje 0,6m. To chyba za mało, prawada? A szerokości u nas jest 2,7 m. Ile jest u Ciebie? Czy zmieniałaś go w stosunku do projektu? Wydaje mi sie, że zmniejszyłaś przeszklenia? Co wpłynęło na tą decyzje? Koszty, czy stabilność konstrukcji? Chyba będzie przyjemnie sie siedziało w takiej jadalni. z widoczkiem na drzewka. A swoją drogą, jak ta słodka Hanusia tak szybko rośnie. Niesamowite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annanatali 09.12.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Moja trzymiesięczna była jeszcze chuda jak szkapa, dopiero jak miała z 5 msc to wyglądała tak porządnie jak Twoja teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 10.12.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Funiu przeczytalam Twoj dziennik i jestem pod wielkiem wrazeniem Twojego domku.Bardzo podoba mi sie w nim rozklad pomieszczen. P.S. Masz sliczna coreczke. Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.12.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Chciałam się spytać o wykusz. Jest taki trochę nietypowy. Planuje u siebie podobny.Tylko u Ciebie jest 1,7m a u nas architekt planuje 0,6m. To chyba za mało, prawada? A szerokości u nas jest 2,7 m. Ile jest u Ciebie? Czy zmieniałaś go w stosunku do projektu? Wydaje mi sie, że zmniejszyłaś przeszklenia? Co wpłynęło na tą decyzje? Koszty, czy stabilność konstrukcji? Wykusz jest dokładnie taki jak w projekcie. Może na zdjęciach wydawac się, ze jest nieco mniejszy, ale na to chyba kwestia okien, a dokładniej szerokości ram okiennych. One zmniejszaja go optycznie. Dokładnych wymiarów nie pamiętam, ale w dzienniku wklejone są rzuty - można podpatrzec wymiary. Następnym razem jak będę na budowie, to wszytsko pomierze i dam Ci znac. Jak dla nas wykusz jest akurat - wewnątrz zmieści się akurat duży stół z krzesłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.12.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Masz sliczna coreczke. Bardzo dziękuję. My też serdecznie pozdrawiamy. Hanula oczywiście też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.12.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 No jak się ma taką Mikołajkę to sama radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 11.12.2005 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Masz sliczna coreczke. Bardzo dziękuję. My też serdecznie pozdrawiamy. Hanula oczywiście też. Bardzo sie ciesze i zycze Wam na nadchodzace swieta wszystkiego najlepszego, duzo zdrowka i radosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annanatali 12.12.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Dziękuje Ci za odpiedź. Na prawdę byłam przekonana, że coś w tym wykuszu zmieniłaś. Zdjęcia przekłamują. U Ciebie w projekcie jest 1,7 m głębokosci. Długość wykusza jest nieoznaczona.Ja na razie wykusz powiększyłam do 0,8 m głebokości, prawie o metr krócej niż u Ciebie. Ale u mnie cały wykusz ma być szkalany.Kombinuje jak koń pod górę z tym wykuszem, nie mogę go sobie wyobrazić. Stół w razie nawału gości mogę wysunąć w głąb domu.Będę Ci wdzięczna za uwagi i moze jeszcze jakieś zdjęcia, gdyby się dało, najlepiej ze środka. Pozdrawiam i dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.12.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Będę Ci wdzięczna za uwagi i moze jeszcze jakieś zdjęcia, gdyby się dało, najlepiej ze środka. Pozdrawiam i dziękuje Najlepiej by było zobaczyć na własne oczy - jeśli masz niedaleko, to zapraszam. A zdjęcia bedą później jak coś się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annanatali 13.12.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Dzięki bardzo za zaproszenie, ale pewnie będę miała do Ciebie mało co nieco. Jestem z Białegostoku. Zresztą wszędzie mam daleko , oprócz jezior. Będę Ci kibicować. Pozdrowienia dla Krasnoludka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.12.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://www.kartki.bej.pl/kartki/joanna/swieta_5_duza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts