Funia 13.01.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Tak sobie tutaj czytam czytam patrzę patrzę i co widzę - drzwi wybraliśmy takie same To ośmielę sie pwoeidzeć nieskromnie, ze mamy dobry gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.01.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Funia nie może być inaczej Na jaką firme się decydujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 14.01.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Funiu Haneczka jest prześliczna A jak szybko takie szkraby rosną... ech.. żyzn A Ciebie też kawałek dojrzałam na tych fotkach - kawałek - ale nie wiem czego Ty od siebie chcesz... Fajna babka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.01.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Fajna babka jesteś A powiesz to mojemu Miśkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 14.01.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 no ba!! nawet sie z imienia nazwiska i pe-es-elu podpiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.01.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Najładniejszy dym we wsi obliguje do najładniejszych grzejników . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.01.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Najładniejszy dym we wsi obliguje do najładniejszych grzejników . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.01.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Funiu to ja czekam teraz na zdjątka twoich drzwi Kaloryferki pierwsza klasa. Funiu a u kogo na allegro kupiłaś drzwi(u jakiegoś producenta?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 15.01.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Ja w sprawie drzwi.... Zamawiając w BEL-POLu drzwi zwen. widzialam takie , o których tu rozprawiamy. Cena była BARDZOOOatrakcyjna. 264 PLN skrzydło z zawiasami, z wkladką ...nie pamiętam czy coś jeszcze. Natomiast ościeżnica to coś ponad 80 PLN. Były ( te drzwi w tzw. promocji).Producent DRE , jak pisała Poznanianka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.01.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Nie wiedziałam, że i Ty Funiu masz kominek z płaszczem wodnym. I co? Jesteś zadowolona? Ja tez planuję i juz teraz zasięgam opinii na ten temat. Te drzwi też bardzo mi się podobają i cena również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.01.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Mi też się bardzo podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.01.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Funiu to ja czekam teraz na zdjątka twoich drzwi Kaloryferki pierwsza klasa. Funiu a u kogo na allegro kupiłaś drzwi(u jakiegoś producenta?) Kasieńko, jeszcze nie kupuję, zrobię to po posadzkach. A namiary mam na faceta ze Śląska Oto one (mam nadzieje, ze to nie jest sprzeczne z jakimś forumowym regulaminem ):http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80762362 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.01.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Ja w sprawie drzwi.... Zamawiając w BEL-POLu drzwi zwen. widzialam takie , o których tu rozprawiamy. Cena była BARDZOOOatrakcyjna. 264 PLN skrzydło z zawiasami, z wkladką ...nie pamiętam czy coś jeszcze. Natomiast ościeżnica to coś ponad 80 PLN. Były ( te drzwi w tzw. promocji).Producent DRE , jak pisała Poznanianka... O widzisz, Alfredziu, rzeczywiscie jeszcze lepsza okazja. W Gorzówku jest Bel Pol, to muszę sie do nich wybrac Dzięki wielkie za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.01.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Nie wiedziałam, że i Ty Funiu masz kominek z płaszczem wodnym. I co? Jesteś zadowolona? Ja tez planuję i juz teraz zasięgam opinii na ten temat. Jak na razie bardzo. Po kilkunastu minutach od napaleniu w kominku kaloryfery są gorące A jak nie będzie nam się chciało kominka doglądać, to włączy się piec (którego jeszcze nie ma ) i też będzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.01.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Śliczna ta Wasza Haneczka,dużo zdrówka i słoneczka dla Niej i dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.01.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Ucałuj słodką Haneczkę od cioci Żaby [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.01.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Pozdrowienia i całusy dla Hani od ciotki Olki.http://www.millan.net/anims/giffar/smileyhug.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 22.01.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 O Funiu jak u Ciebie jest juz ślicznie, masz już grzejniczki super zazdroszczę ci, funiu trochę fotek kominka proszę, a haneczka rosnie jak na drożdzach piekna kobitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.01.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Funiu, w cytrynce najprawdopodobniej jest zatkana odma - taka rurka gumowa, którą opary oleju powinny sobie lecieć. W mrozy tam się robi glut i olej wtedy albo wywala bagnet oleju albo uszczelkę na górze. Przerobiłem osobiście ten drugi wariant już dwa razy - trzeba tę uszczelkę wymienić, koszt jest w sumie groszowy. A śmierdzi i dymi przy tym że hej... I najgorsze to, że właściwie nic nie można na to poradzić. No, odmę można co jakiś czas czyścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.01.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Funiu, w cytrynce najprawdopodobniej jest zatkana odma - taka rurka gumowa, którą opary oleju powinny sobie lecieć. W mrozy tam się robi glut i olej wtedy albo wywala bagnet oleju albo uszczelkę na górze. Przerobiłem osobiście ten drugi wariant już dwa razy - trzeba tę uszczelkę wymienić, koszt jest w sumie groszowy. A śmierdzi i dymi przy tym że hej... I najgorsze to, że właściwie nic nie można na to poradzić. No, odmę można co jakiś czas czyścić. Whisperku kochany, Ty mi przywrcasz wiarę w ludzi i dajesz nadzieję na wskrzeszenie mojego skarba. Jeśli to tylko to, to nie ma co się martwić. (i zamiast zbierać na mechanika można dalej kupować stryropian na posadzki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts