monka 23.01.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Jak na razie bardzo. Po kilkunastu minutach od napaleniu w kominku kaloryfery są gorące A jak nie będzie nam się chciało kominka doglądać, to włączy się piec (którego jeszcze nie ma ) i też będzie fajnie właśnie też tak planujemy Funiu a jakiego producenta masz kominek i ile cię kosztował jeśli to nie tajemnica? ps. Haneczka rośnie jak na drożdżach, śliczna z niej dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.01.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Z cytrynowym pozdrowieniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.01.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Funiu a jakiego producenta masz kominek i ile cię kosztował jeśli to nie tajemnica? Producent - Termico z Międzychodu cena - 3.000 + VAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.01.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Naskarże ci na Whispera. Łony się ocieplił nawet 20 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 24.01.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Funiu - dawno nie czytałęm tak optymistycznego zapisu w dzienniku i to u osoby której tak zimno w oczy (i samochody) wieje... Trzymajcie się!!! Pozdrawiam gorąco!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.01.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Funiu, ale Haneczka urosła - śliczne zdjęcie . Teraz juz nie możesz narzekać na brak śniegu, więc chciałam nieśmiało zapytać kiedy mam oczekiwać tych sań ? Ciekawa jestem czy już wiesz, jak będzie wyglądać kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.01.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Funiu, ale Haneczka urosła - śliczne zdjęcie . Teraz juz nie możesz narzekać na brak śniegu, więc chciałam nieśmiało zapytać kiedy mam oczekiwać tych sań ? Ciekawa jestem czy już wiesz, jak będzie wyglądać kominek? Sań to chyba nie prędko, bo przez te zaspy nie ma jak przejechać Co do kominka - to chciałabym, zeby był prosty, od góry do dołu tylko, zeby miał rmkę z kamienia, połączoną potem z blatem barowym. Trudno mi to opisać, ale juz to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 28.01.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Cześć FuniaWidze ze masz ogród zimowy czy coś w tym stylu. Czy będziesz oddzielała go od pokoju szybami czy to będzie taki mega świetlik? Pozdro Witos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 01.02.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Funiu ja chciałabym ci zadać pytanko nie z tej beczki, widzę, że ty już złożyłaś wniosek o zwrot VAt, ja czytam te przepisy i nic z tego nie kumam, powiedz mi jak to się odbywa, czy w trakcie budowy można piosać wnioski o zwrot czy po oddaniu domu do użytku ???????? będę wdzięczna za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 02.02.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 i_ska - o zwrot możesz się ubiegać raz do roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.02.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Funia napewno zamieszkacie Życzę Ci tego z całego serca i żeby się to stało jak najszybciej Hania rośnie jak na drożdżach duzozdrówka i pociechy z tej pociechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.02.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Cześć Funia Widze ze masz ogród zimowy czy coś w tym stylu. Czy będziesz oddzielała go od pokoju szybami czy to będzie taki mega świetlik? Pozdro Witos u mnie to bedzie poprostu oszkolna cześć jadalni, ale projektant zrobił też taka wersję projektu z ogrodem zimowym. My z tego nie skorzystamy. Jeśli bedę chciała mieć o.z. to po prostu lekko chatke przebudujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.02.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Funiu ja chciałabym ci zadać pytanko nie z tej beczki, widzę, że ty już złożyłaś wniosek o zwrot VAt, ja czytam te przepisy i nic z tego nie kumam, powiedz mi jak to się odbywa, czy w trakcie budowy można piosać wnioski o zwrot czy po oddaniu domu do użytku ???????? będę wdzięczna za odpowiedź. Można pisać na koniec inwestycji, a można co roku, przed odbiorem budyknku. Limit jest jeden i nie mozna go przekroczyć, bez znaczenia jest czy wyczerpiesz go na raz, czy ratami przez kilka razy do końca 2007 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.02.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Funia napewno zamieszkacie Życzę Ci tego z całego serca i żeby się to stało jak najszybciej Hania rośnie jak na drożdżach duzozdrówka i pociechy z tej pociechy DZIĘX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.02.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 fajnego masz tego Misia.... Wszystko Ci zrobi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.02.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Funia już czekam na efekt pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.02.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Funia już czekam na efekt pracy ja też Aguś, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.02.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Funia już czekam na efekt pracy ja też Aguś, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Ależ ten czas leci. Hanulka już całkiem dużą kobietką jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.03.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Ależ ten czas leci. Hanulka już całkiem dużą kobietką jest . noooo tylko patrzeć jak do szkoły pójdzie. szkoda, że na Śląsk daleko, bo może polskiego, to by ją ciocia Ania uczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts