Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Funio-Misio-Chatka- komentarze

ania67

Recommended Posts

Jak na razie bardzo. :D

Po kilkunastu minutach od napaleniu w kominku kaloryfery są gorące :D

A jak nie będzie nam się chciało kominka doglądać, to włączy się piec (którego jeszcze nie ma :oops: ) i też będzie fajnie :D

właśnie też tak planujemy :)

Funiu a jakiego producenta masz kominek i ile cię kosztował jeśli to nie tajemnica?

ps. Haneczka rośnie jak na drożdżach, śliczna z niej dziewczynka :D

• Odpowiedzi 884
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Funiu,

ale Haneczka urosła :D - śliczne zdjęcie :D .

Teraz juz nie możesz narzekać na brak śniegu, więc chciałam nieśmiało zapytać kiedy mam oczekiwać tych sań :wink: :D ?

Ciekawa jestem czy już wiesz, jak będzie wyglądać kominek?

Sań to chyba nie prędko, bo przez te zaspy nie ma jak przejechać :wink:

Co do kominka - to chciałabym, zeby był prosty, od góry do dołu tylko, zeby miał rmkę z kamienia, połączoną potem z blatem barowym. Trudno mi to opisać, ale juz to widzę :)

Funiu ja chciałabym ci zadać pytanko nie z tej beczki, widzę, że ty już złożyłaś wniosek o zwrot VAt, ja czytam te przepisy i nic z tego nie kumam, powiedz mi jak to się odbywa, czy w trakcie budowy można piosać wnioski o zwrot czy po oddaniu domu do użytku ???????? :-? będę wdzięczna za odpowiedź.

Cześć Funia

Widze ze masz ogród zimowy czy coś w tym stylu. Czy będziesz oddzielała go od pokoju szybami czy to będzie taki mega świetlik?

Pozdro Witos

u mnie to bedzie poprostu oszkolna cześć jadalni, ale projektant zrobił też taka wersję projektu z ogrodem zimowym.

My z tego nie skorzystamy.

Jeśli bedę chciała mieć o.z. to po prostu lekko chatke przebudujemy :)

Funiu ja chciałabym ci zadać pytanko nie z tej beczki, widzę, że ty już złożyłaś wniosek o zwrot VAt, ja czytam te przepisy i nic z tego nie kumam, powiedz mi jak to się odbywa, czy w trakcie budowy można piosać wnioski o zwrot czy po oddaniu domu do użytku ???????? :-? będę wdzięczna za odpowiedź.

Można pisać na koniec inwestycji, a można co roku, przed odbiorem budyknku. Limit jest jeden i nie mozna go przekroczyć, bez znaczenia jest czy wyczerpiesz go na raz, czy ratami przez kilka razy do końca 2007 r.

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...