andrzejka 13.03.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Ale Haneczka jest super Wspaniale rośnie, chyba jest z niej wesoły mały człowieczek tak przynajmniej wyglada Buziaczi prosze przekazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.03.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Obojętnie co się na budowie dzieje, jak Haneczka się uśmiechnie to serce rośnie i wszystko się przy Hani chowa.Zdrówka i całuski dla Haneczki a i domek pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.03.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Funia rosnie ta Wasza Hania aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.03.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 apropos drzwi - mam takie w sypialni, łazience i wc (w tym ostatnim 1 przeszklenie). niedrogo można nabyć firmy DRE. takie chciałam - takie mam. przeszklenia się sprawdzają - jest jasno, ale nie prześwitują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.03.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 apropos drzwi - mam takie w sypialni, łazience i wc (w tym ostatnim 1 przeszklenie). niedrogo można nabyć firmy DRE. takie chciałam - takie mam. przeszklenia się sprawdzają - jest jasno, ale nie prześwitują. Czupurku przywracasz mi wiare w ludzi. Ja drzw kupuję zaraz po posadzkach, czyli mam nadzieję, że jak tylko się ociepli. Wybierałam się do BEL POLU, ale w DRE też w takim razie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.03.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 bez przesady. tak na marginesie (u cię nie będzie tego problemu) w sypialni nieraz przydałyby się pełniejsze - zasypiasz sobie, a tu pstryk ktoś w korytarzu światło zapali i Tobie lekko po oczach. ale i tak wolę przeszklone - właśnie dzięki temu w korytarzu jet jaśniej. a i trochę te mleczne szyby są upierdliwe - jedna strona - tam gdzie jest matowana - nie jest zupełnie gładka, więc mycie też nie idzie całkiem gładko. tu drzwi do jednego z pomieszczeń: takie mam w sypialni, oranżerii, łazience http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/g/6/5/1/10186744_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/g/1/7/7/10186490_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.03.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Czupurku z ta sypialnią to dobry argument, zwłąszcza, ze ja doświetlenia nie potrzebuję bo mam tam okno balkonowe. Więc u góry z peewnością drzwi pelne. Ale takie drzwi jak Ty masz to chcę na parter a do góry juz inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darials 03.04.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 witam, dobry wieczór!! jakiś czas już śledzę Twój dziennik z kilku powodów, bo okolica niedaleka, projekty podobne i nasz młody też młody ale dawno żadnych wpisów z Waszych postępów nie widać!!!!!!!! a wiosna, że hej!! a Whisper mówi prawdę!!! tyle, że nie tylko cytrynek ale i fiest się to tyczy (u mnie kolejny raz!), ale teraz to już wiemy!!! pozdrawam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.04.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Widze, że Hania rośnie aż miło patrzeć! Poza tym przekonałas mnie, ze trzeba ocieplić 15cm. A ja głupi myslałem, że 12cm... (Przy -27stopniach +1,5 wewnątrz - to brzmi dumnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.04.2006 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 witam, dobry wieczór!! jakiś czas już śledzę Twój dziennik z kilku powodów, bo okolica niedaleka, projekty podobne i nasz młody też młody ale dawno żadnych wpisów z Waszych postępów nie widać!!!!!!!! a wiosna, że hej!! a Whisper mówi prawdę!!! tyle, że nie tylko cytrynek ale i fiest się to tyczy (u mnie kolejny raz!), ale teraz to już wiemy!!! pozdrawam Na te postępy też nie mogłam się doczekać ale wreszcie będą!!!! WRESZCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.04.2006 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Widze, że Hania rośnie aż miło patrzeć! Poza tym przekonałas mnie, ze trzeba ocieplić 15cm. A ja głupi myslałem, że 12cm... (Przy -27stopniach +1,5 wewnątrz - to brzmi dumnie) KZE to poprostu babska siła perswazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 05.04.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Funiu !!!!!!!! kto Ci dziecko podmienił, jaka duża dziewczynka z Twojej Haneczki a jaka śliczna to niemożliwe jak szybko dzieciaczki rosną. Funiu więcej zdjęć Haneczki oczywiście pozdrawiam gorąco całą rodzinkę i życzę wylania extra posadzek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 05.04.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Funiu jak miło ze, z wiosną też ruszacie w dalszą drogę budowlaną.Powodzenia i buziaki dla Haneczki.http://img81.imageshack.us/img81/610/bunny17nj.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.04.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Pozdrówka od Hani dla cioci I_ski i Kasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 05.04.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Haneczko ciocia i_ska jest w niebowzięta i dziekuje za pozdrowionka od Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 05.04.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Ciotka Kasia też dziękuje http://img414.imageshack.us/img414/1829/bunnieschicks0qr.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.04.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 I kiedy wchodzą posadzkarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.04.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 I kiedy wchodzą posadzkarze? sama już nie wiem materiał kupiony, czekam tylko na to, aż będą wolni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 11.04.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Funiu śliczne drzwi, też mi się takie podobały, ale już mi się koncept zmienił, no ale do czsu kupowania drzwi trochę jest jeszcze czasu, pewnie 100 razy zmienię zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.04.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Radosnych Świąt Funiu!!! http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/2143_348.ts1144944119843.jpg buziaki dla Ciebie i HaneczkiSonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts