kze 12.05.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Funia! Wylewki super! Wszystko jest OK. A jakie piękne pozdrowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.05.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 .. A jakie piękne pozdrowienia... dzięx .... "ciociu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 12.05.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Funia, dziekuję że zajrzałaś na naszego Marcela. Czytałam twój dziennik czyta sie całkiem przyjemnie.Mam pytanie, o ile jeszcze bedziesz pamiętała: Nie wiem, czy dobrze widziałam, ale czy Wy również, tak jak my, nie ściagałiście warstwy humusu?Pozrowienia dla Haneczki! Nawet nie wie, chociaz może juz wie, jaką niespodziankę jej szykujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.05.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Mam pytanie, o ile jeszcze bedziesz pamiętała: Nie wiem, czy dobrze widziałam, ale czy Wy również, tak jak my, nie ściagałiście warstwy humusu? Nie, ale to dlatego, że mieliśmy stasznie wysoko poziom "0". po wymurowaniu fundamentów musieliśmy usypać ok. 60 cm ziemi. TYlko do obsypania domu trzeba było nawieźć ok. 30 ciężarówek po 25 ton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.05.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Cicia Ania zapiszczała z zachwytu! Śliczna dziewuszka!!! Wycałuj ją ode mnie! Słuchaj Aneczko, a moze po prostu trzeba nasze piekniaki wyswatac , bo Twój Pawełek to super mężczyzna i pewnie Hani by podpasował I w kwestaich budowlanych mają oboje doświadczenie spore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.05.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Funiu, tak strasznie długo Cię nie odwiedzałam, że aż mi normalnie wstyd . Hania rośnie jak na drożdżach - śliczna z Niej dziewczynka , tylko szkoda że mnie nie odwiedziła z Mamusią tak jak było to obiecane, ale cóż - może się kiedyś doczekam . I w domku takie zmiany, no, no . Nie wiedziałam, że moje drzwi były dla Ciebie natchnieniem , wklej zdjęcia jak już będą zamontowane. Dobrze Ci, że masz takiego męża zdolniachę i że tyle potrafi sam zrobić. Pozdrawiam serdecznie i buziaki dla Haneczki Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Funia czekma na fotki tego co opisuejsz Całuski dla Hani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 21.05.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Funiu ciocia Hancia całuje małą Hanusię w nosek Już bliziutko do wykończeniówki widzę Rzetelnych ekip życzę i wysokich upustów!!! I szybkiego placu zabaw dla Hanusi Ściskam kciuki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.05.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Witaj Funia, gratuluję tak wspaniałego domku i jeszcze wspanialszej córci ! Twój domek jest taki zgrabniutki, a z ogrodzeniem od frontu wygląda jak z bajki. Śliczny ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.06.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Buziaki dla Hanusi http://members.lycos.co.uk/wwgo2/assets/images/sm-b__22_.gif A uśmiech też specjalnie dla cioteczek Słodziutki Zdlony ten twój małżonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.06.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Drzwi super Ciekawe kiedy ja się swoich doczekam Hanka słodziutka i jaki ma błysk Duzo duzo zdrówka I niech prace szybciutko idą do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 05.06.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Całuski dla Haneczki i pozdrowionka dla zdolnego Tatusia,ślicznie dzrwi wstawione.Funiu gratulacyjki zdolnego mężusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.06.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Cicia Ania zapiszczała z zachwytu! Śliczna dziewuszka!!! Wycałuj ją ode mnie! Słuchaj Aneczko, a moze po prostu trzeba nasze piekniaki wyswatac , bo Twój Pawełek to super mężczyzna i pewnie Hani by podpasował A wiesz, że właśnie mu żony z dobrego domu i po ładnych rodzicach szukam? A ze mężczyzna z niego dorodny (8.5 kg ) to jest szansa, ze się Haneczce spodoba I ten błysk w oku To może jakaś umowa przedwstępna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.06.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Cicia Ania zapiszczała z zachwytu! Śliczna dziewuszka!!! Wycałuj ją ode mnie! Słuchaj Aneczko, a moze po prostu trzeba nasze piekniaki wyswatac , bo Twój Pawełek to super mężczyzna i pewnie Hani by podpasował A wiesz, że właśnie mu żony z dobrego domu i po ładnych rodzicach szukam? A ze mężczyzna z niego dorodny (8.5 kg ) to jest szansa, ze się Haneczce spodoba I ten błysk w oku To może jakaś umowa przedwstępna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.06.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Cicia Ania zapiszczała z zachwytu! Śliczna dziewuszka!!! Wycałuj ją ode mnie! Słuchaj Aneczko, a moze po prostu trzeba nasze piekniaki wyswatac , bo Twój Pawełek to super mężczyzna i pewnie Hani by podpasował A wiesz, że właśnie mu żony z dobrego domu i po ładnych rodzicach szukam? A ze mężczyzna z niego dorodny (8.5 kg ) to jest szansa, ze się Haneczce spodoba I ten błysk w oku To może jakaś umowa przedwstępna? Jak szukasz po ładnych rodzicach to z umowy nici bo my z Miśkiem w głowę zachodzimy jak to mozliwe, ze on brzydki, ja brzydka a Hanka taka cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.06.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 No jacy skromni rodzice i jacy piękni przez swoją skromność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 06.06.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Funiu jakie piękne wylewki, jak szkło, jak ty już wszystko masz ślicznie zrobione, dom prawie gotowy. Funiu ile zpłaciliście za wylewki ( i ile cm masz) i za tynki, będę wdzięczna. A Haneczka cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 07.06.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 No no - fajnie fajnie, ale mam obiekcje do Waszej drabinki w łazience. Piszesz, że na ręczniki, ale co będzie jak nawieszasz ręczników - całość zakryjesz. Nawet jak będziesz pracowicie przeplatać więc grzanie będzie mniej efektywne. Sam z kłopotami, ale skutecznie przekonałem żonę do takiej drabinki: http://www.gorgiel.com.pl/foto_male/FD1_14.gif Nie wiem czy to tu dobrze widać, ale ona ma co któąś rurkę wysuniętą na wieszanie ręczników przez co nie zasłania się reszty grzejnika - ręczniki wiszą przed nim. Ale wy już macie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.06.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Funiu jakie piękne wylewki, jak szkło, jak ty już wszystko masz ślicznie zrobione, dom prawie gotowy. Funiu ile zpłaciliście za wylewki ( i ile cm masz) i za tynki, będę wdzięczna. A Haneczka cudo za wylewki 10 zł za metr - ale materiały nasze tynki - też materiały nasze - ale nie pamiętam ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.06.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Funcia, jaki ladny domek sie zrobil...Czekam na fotki nowej lazieni z szfka... A corcia, wspaniala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts