kasia64 18.06.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Funiu dopieszczacie swój domeczek,jak macie fajnie .Pozdrów i ucałuj Haneczkę .I zdjątka proszę abym też oczka mogła nacieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.06.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Kobietki kochane, zdjęcia wkrótce, buziaki od Hanusi . Zeljka[/b] Ty jesteś przecież tylko pół kroczku za mną Kasiu na razie to powoli idzie, ale jak już sie zacznie, to zobaczysz, że niedługo już będzie skończony Twój wymarzony domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.06.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Czekam na fotki łazienki I oczywiście gabinetu z panelami Pozdrówka i buziaki dla Hani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.06.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Funiu ty już finiszujesz a to znaczy że niedługo przeprowadzka Też jestem bardzo ciekawa jak wyszła łazienka i jakš szafeczkę upolowała ps. całusy dla Hani, ależ ona już wyrosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 18.06.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Funiu, jak fajnie, że za chwilkę domek będzie gotowy!!! To już nie małe kroczki, WIELKIMI KROKAMI ZBLIŻA SIĘ PRZEPROWADZKA!!!!! Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.06.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 KOchani przeprowadzka to ostatnio dla mnie najpiękniejsze słowo tylko kiedy ona wreszcie się rozpocznie............. jeszcze tyle przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 18.06.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Funiu, zanim się obejrzysz, będziesz U SIEBIE! Na upartego to już można mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.06.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Funia czekma na fotki tych nowości Trzymam kciuki żeby poszło szybko i nastał ten upragniony dzień Całuski dla Hani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2006 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 KOchani przeprowadzka to ostatnio dla mnie najpiękniejsze słowo tylko kiedy ona wreszcie się rozpocznie............. jeszcze tyle przed nami Jak to w życiu - szybciej niż myślisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 19.06.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Funiu kolor paneli superaski, powiedz mi jaki to dokładnie kolor, marka paneli i gdzie je można nabyć, szukam takich samych. Podobne widziałam w castoramie zakochałam się w nich a teraz kiedy chcę kupić już ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.06.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Funiu kolor paneli superaski, powiedz mi jaki to dokładnie kolor, marka paneli i gdzie je można nabyć, szukam takich samych. Podobne widziałam w castoramie zakochałam się w nich a teraz kiedy chcę kupić już ich nie ma Te pierwsze - nie pamiętam, te drugie - to imitacja drewna tasmańskiego ma je w ofercie wiele firm m.in. Classen - to pomieszczeń domowych (z niskim współczynnikiem ścieralności - zaczynają się od 31 zł za m2). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.06.2006 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 KOchani przeprowadzka to ostatnio dla mnie najpiękniejsze słowo tylko kiedy ona wreszcie się rozpocznie............. jeszcze tyle przed nami Nic się nie martw Funiu. Przecież z każdym nowym zakupem jest coraz bliżej przeprowadzki . Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i buziaki dla Haneczki . P. S. A nowe zdjęcia kiedy będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.06.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Funia to teraz czekam na fotki tych paneli Uściski dla Hani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.06.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Funia to teraz czekam na fotki tych paneli Uściski dla Hani Zbieram sie zbieram. Wkrótce będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Funia to teraz czekam na fotki tych paneli Uściski dla Hani Zbieram sie zbieram. Wkrótce będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.07.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Funia! Jak tam postepy budowlane? Co nic nie wpisujesz do dziennkia... PS A pozdrowień dla wujków nie przesyłasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.07.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Oj,Oj Funiu cosik się ociągasz z tymi fotkami Już miesiąc nas zaniedbujesz Pozdrowienia i całuski dla Haneczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.08.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Gratuluje mieszkania!! Toś Ty prawie 2 miesiące nic nie pisała, a sezon budowlany w pełni... Liczę na streszczenie tego co się działo i fotki, fotki, fotki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.08.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Funiu ty niedobra nic nie pisałaś a już w DOMKU NA SWOIM JESTEŚCIE GRATULACJE PRZEPROWADZKI !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.08.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Nie pisałam, bo i chwalić nie było się czym - po prostu życie zmusiło do zamieszkania na budowie Ale nie ma tego złego........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts