nurni 12.05.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Domek mi się baaaardzo podoba. No ale ten kanał to poprostu bajka . A ja samochodziarz mieć kanału nie będę - za wysoko woda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.05.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Funia, przyznam, że dopiero teraz przeczytałam Twój dziennik, ale za to od deski, do deski, bo każdy Twój wpis, to sensacja! I kanał (jaki śliczny, równiutki!) i dom (świetny projekt) i dzidzia w drodze! Na szczęście już wiem, że wszystko w porządku i nie musisz leżeć. Ale dbaj o siebie, bo to taki piękny okres w życiu kobiety i warto się wtedy porozpieszczać Życzę, żeby Wam się ten wrzesień udał, ale jak pisała Magmi, nie daj się zwariować, teraz są sprawy ważne i ważniejsze Bardzo fajny dziennik, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 13.05.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Funiu znów cię odwiedziłam. Twoi panowie uwijali się i to około godziny 18. Moi pracowali tylko do 14 tak więc gratuluję dobrego wyboru. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.05.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 No z fachowcami chyba trafiłam Za to z wykonawcą stropu Najpierw nie mógł go zrobic przez ponad 4 tygodnie, potem jak już zrobił okazało sie, ze źle Ale o tym napiszę później, zresztą na razie i tak nie wiem co do końca z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.05.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Funiu, jeszcze nie czytałam twojego dziennika, bo chyba pierwszy raz zajrzałam do tego działu ale już nadrabiam i życzę wszystkiego naj chiałam ostatnio wracać z Lubniewic znad jeziora przez Ulim, by zerknąc na Wasz domek, ale kierowca pojechał obwodnicą, szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.05.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Mimi - to właśnie dobrze jechał!! Trzeba z niej zjechac na krzyżówce pod lasem - 500 metrów i jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.05.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Niestety z całą pewnością nie będziemy w nim szczęśliwi, bo: - nie wmurowaliśmy w fundamenty pieniażka, - nie nasiklaliśmy na fundamenty, - nie zatopiliśmy aktu erekcyjnego. Droga Funiu... jeszcze nic staconego...przecież można zrobić w fundamentach wiertarką otwory 4 otwory, po jednym na każdy narożnik i wrzucić w każdy z otworów szczęśliwy grosik, następnie w ten sam otworek można nasikać, a na koniec zwinąć w rulonik i zamurować akt erekcyjny... szacuje ze można załatwić sobie szczęście godzinę... :D pozdr m. ps. ja też mam "nieszczęsliwy" dom, bo oprócz odcisków łap niewidzialnego psa budowlanego na ławach fundamentowych, nie mam zadnych innych atrybutów szczęsliwego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.05.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Funiu - czuję się wywołany do odpowiedzi. Śpieszę Cię uspokoić, że z pewnością będziecie w tym domu szczęśliwi i to przez długie lata. Wyobraź sobie, że moje fundamenty nie są sikane, a i aktu erekcyjnego nie było. Jedyne co rzeczywiście miało miejsce to zabetonowane pieniążki, o których pisałem w dzienniku ( 3 x 1 grosik z roku 2004 oraz 1 moneta 2 złote z dziurką czyli WOŚP czyli Owsiak). Pieniążki można gdzieś jeszcze wmurować jak to radzi mój przedmówca. Sądzę, że najlepsze są jednak fundamenty + wiertarka. Przy okazji wiele zdrowia całej trójce życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.05.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Grosik już wrzuciłam, bo jeszcze załapałam sie przed zalaniem tarasów, sikanie sobie odpuszczam, bo śmiesznie będzie wyglądać baba w ciąży sikająca na środku i to widoczna z każdej strony - to chyba nie nadzwyczajny widok. A co do aktu erekcyjnego - zamiast niego mamy kronikę budowy - musi wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.05.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Napisałaś: Oj jaki ładny ten nasz domek. Z pełną odpowiedzialnością rzekła bym PRZEPIĘKNY . Czyściutko, równiótko, miodzio http://www.olkalybowa.republika.pl/Gify/Buzie/0001%5B1%5D.gif. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 19.05.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Oj jaki ładny ten nasz domek Oj, ladny, ładny Funia! I Rośnie, że hej! Co do tych Magicznych Artefaktów to rób co chcesz ale nie sikaj.... wszystko tylko nie sikaj ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.05.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 OLCIU Jesteś kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 19.05.2005 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Funia domek bardzo ładnie się zapowiada. W niedziele robilismy spacerek samochodem po okolicy i byliśmy... u Was. Wprawdzie przypatrywaliśmy się z samochodu, ale robi wrażenie Szkoda, ze Was nie było pozdrowionka i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 19.05.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Śliczny domeczek,czuściutko- sprzątać nie trzeba! Naprawdę, wygląda obiecująco!!!! Gratulki. Takie widoczki działają mobilizująco i zachęcają( pomimo niepowodzeń) do dalszego, wytrwałego działania....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.05.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Alfredo, chyba masz rację z tą czystością. Co przyjedzie do nas ktoś kto widział inne budowy, to chwali że czysto. Ja wcześniej nie zwracałam na to uwagi, ale chyba cos w tym jest. Nie wolno chwalić fachowców, bo ponoć się psują, ale chyba forum nie czytają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.05.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Funia bardzo ładnie rośnie ten wasz domek Gratulki czystości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.05.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Funia extra, ze domek rosnie i to mozna by rzec zgodnie z planem co do milimilimilimetra Bo jeśli ściany ekipa mierzyla poziomicą elektroniczną to już nie żarty. Szczerze mówiąc nie wiedzialam, ze coś takiego istnieje - bo mierzenie sznureczkiem to jak najbardziej widzialam Funia dobra z ciebie gosposia jak potrafisz upilnować porządku nawet na budowie- przy tylu kręcących sie robotnikach Bo dobrze wybrać ekipę to chyba też ważne Gratulki i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 21.05.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Funiazysta dziewczynko"!!! Ale ładny domek, bardzo podobny do mojego . Gratulki i obiecuję się zrewanżować swoimi zdjęciami. Pozdrowienia dla dzielnego Misia Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 22.05.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.05.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Nie wiem od jakiego producenta masz swoje płyty stropowe, ja kupowałem w Jastrobecie w Jastrowie, zamowinie przez internet, potwierdzenie telefoniczne, wszystko przyjechalo zgodnie z umową, a nawet lepiej, bo 240tek nie mieli takich jak chcialem i dali mocniejsze w cenie slabszych, a w dodatku jakościowo płyty pierwsza klasa, a certyfikaty przyslali sami z siebie pocztą.pozdr.m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts