Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Funio-Misio-Chatka- komentarze

ania67

Recommended Posts

• Odpowiedzi 884
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Funia gratuluje przeprowadzki :)

Życie niestety jest czasami brutalne co prawda nie wiem co się stało ale najważniejsze że mieliście gdzie się przeprowadzić.

Trzymam za Was kciuki i życze wszystkiego najlepszego :)

Może kiedyś poczytamy.....

Całuski dla Haneczki :)

• 2 weeks później...
Funia!

tak samie indiańskie ściany mam w sypialni , mieszkam z niki 2 lata i już nie mogę -będę zmieniać kolor :D

w sypialni nie do wytrzymania :evil: , za ostre , za wsciekłe itd........

może to jakieś moje dziwne odczucie ale tak mam

no masz rację dlatego resztę salonu - tj. dodatki najchętniej zafundowała bym sobie w jakiś stonowanych beżach :D

Funia dodaj braz-czekolade do tego bezu.... sam bez pochlonie kolorek sciany i wszedzie bedzie indiansko z indianskim bezem wlacznie hihi albo taka "zielen" jak jest na obrazie Klee do tego bezu, to troche ochlodzi indjanskie ciepelko :wink:

chociaz mam w sypialni pomarancz i mi osobiscie nie przeszkadza... tylko ze on jest bardziej przytlumiony, taki intensywno-rozmyty :lol:

Dobra :wink: :) to napisz czy da się przy tym spać i wypoczywać, ekcsesy odkładamy na bok - bo na nie jak twierdzi mój mąz najplepszy jest kolor czerwony 8), którego ja w sypialni nie przewiduje.

Wiesz co, ta zieleń (czy moze raczje oliwka) jest intensywna - to fakt, ale jednocześnie jest taka .... spokojna.

Jak dla mnie - to dobry wybór na sypalnie.

Ale jak już zrobimy (zrobię :wink: - w zależnosci od przebiegu zdarzeń) górę, to sypialnie chciałabym taką lawendowo oliwkową - przy czym oliwkowe dodatki a lawendowe sciany.

Gabinecik zostanie taki jak jest dopóki sie nie znudzi.

lawendowo-zielony pokój ma moja córcia .....najpierw byłam w szoku :o takie zestawienie ??? ale w realu jest suuuperr !!!! ściany ma lawendowe ,miejscami w paski ( to była koronkowa robota -malowanie pionowych pasów różnej szerokości ) i zielone dodatki typu ...pościel narzuta ...i inne.... :D

zestawienie kolorów extra :D :D

Jedna w dzienniku kusi widokami i słoiczkami z leśnymi skarbami,druga kusi kolorkami do sypialni a Ty człowieku dopiero łopatę wbijasz pod swój przyszły dom :roll:

Dawaj Aga zdjęcia niech już mi te kiszki się skręcają.

Jak to gdzieś słyszałam :" JESIEŃ WASZA --WIOSNA NASZA!!!" :lol: :lol: :lol:

Kasiu dobrze, ze ja tylko sypalnię pokazuję, bo gdybym piętro pokazła................

oj lepiej juz wygląda ta Twoja łopata :wink:

Jedna w dzienniku kusi widokami i słoiczkami z leśnymi skarbami,druga kusi kolorkami do sypialni a Ty człowieku dopiero łopatę wbijasz pod swój przyszły dom :roll:

Dawaj Aga zdjęcia niech już mi te kiszki się skręcają.

Jak to gdzieś słyszałam :" JESIEŃ WASZA --WIOSNA NASZA!!!" :lol: :lol: :lol:

Kasiu dobrze, ze ja tylko sypalnię pokazuję, bo gdybym piętro pokazła................

oj lepiej juz wygląda ta Twoja łopata :wink:

:roll: :p

U siebie się widzi niedoskonałości i braki, ale trzeba spojrzeć na to z drugiej strony.Każda nowa rzecz,każda pomalowana ściana,nowe drzwi to kolejny krok prowadzący do celu i należy się cieszyć,CIESZYĆ!!!!! :lol: :lol: Pozdrawiam :wink:

U siebie się widzi niedoskonałości i braki, ale trzeba spojrzeć na to z drugiej strony.Każda nowa rzecz,każda pomalowana ściana,nowe drzwi to kolejny krok prowadzący do celu i należy się cieszyć,CIESZYĆ!!!!! :lol: :lol: Pozdrawiam :wink:

Święta racja - dlatego cieszę się jak głupia

bo juz kominek obdowany i terakota w prawie całym holu położona :D

• 3 weeks później...