Anna Wiśniewska 15.08.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 No toś Funia się rozpisała, zasypujesz szczegółami, że hej! GRATULACJE przede wszystkim I czekam na wieści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.08.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Myslę Aniu, że wiekszość szczegółów to i tak znasz Nic nie jest lepiej - tylko u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Ale ponoć wszędzie dobrze, ale u siebie najlepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.08.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Funia gratuluje przeprowadzki Życie niestety jest czasami brutalne co prawda nie wiem co się stało ale najważniejsze że mieliście gdzie się przeprowadzić. Trzymam za Was kciuki i życze wszystkiego najlepszego Może kiedyś poczytamy..... Całuski dla Haneczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 26.08.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Funia! tak samie indiańskie ściany mam w sypialni , mieszkam z niki 2 lata i już nie mogę -będę zmieniać kolor w sypialni nie do wytrzymania , za ostre , za wsciekłe itd........ może to jakieś moje dziwne odczucie ale tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.08.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Funia! tak samie indiańskie ściany mam w sypialni , mieszkam z niki 2 lata i już nie mogę -będę zmieniać kolor w sypialni nie do wytrzymania , za ostre , za wsciekłe itd........ może to jakieś moje dziwne odczucie ale tak mam no masz rację dlatego resztę salonu - tj. dodatki najchętniej zafundowała bym sobie w jakiś stonowanych beżach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.08.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Funia dodaj braz-czekolade do tego bezu.... sam bez pochlonie kolorek sciany i wszedzie bedzie indiansko z indianskim bezem wlacznie hihi albo taka "zielen" jak jest na obrazie Klee do tego bezu, to troche ochlodzi indjanskie ciepelko chociaz mam w sypialni pomarancz i mi osobiscie nie przeszkadza... tylko ze on jest bardziej przytlumiony, taki intensywno-rozmyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Funia bardzo fajne kolory A jak się sprawdza zieleń w sypialni ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.08.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Funia bardzo fajne kolory A jak się sprawdza zieleń w sypialni ??? zielen wygląda super na żywo jeszcze lepiej niz na fotce a sypialnia - chwilowo w ogóle się nie sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Dobra to napisz czy da się przy tym spać i wypoczywać, ekcsesy odkładamy na bok - bo na nie jak twierdzi mój mąz najplepszy jest kolor czerwony , którego ja w sypialni nie przewiduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.08.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Dobra to napisz czy da się przy tym spać i wypoczywać, ekcsesy odkładamy na bok - bo na nie jak twierdzi mój mąz najplepszy jest kolor czerwony , którego ja w sypialni nie przewiduje. Wiesz co, ta zieleń (czy moze raczje oliwka) jest intensywna - to fakt, ale jednocześnie jest taka .... spokojna. Jak dla mnie - to dobry wybór na sypalnie. Ale jak już zrobimy (zrobię - w zależnosci od przebiegu zdarzeń) górę, to sypialnie chciałabym taką lawendowo oliwkową - przy czym oliwkowe dodatki a lawendowe sciany. Gabinecik zostanie taki jak jest dopóki sie nie znudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.08.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 lawendowo-zielony pokój ma moja córcia .....najpierw byłam w szoku takie zestawienie ??? ale w realu jest suuuperr !!!! ściany ma lawendowe ,miejscami w paski ( to była koronkowa robota -malowanie pionowych pasów różnej szerokości ) i zielone dodatki typu ...pościel narzuta ...i inne.... zestawienie kolorów extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.08.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 dzięki dziewczyny takie tonacje mam zamiar dać w naszej sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.08.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Jedna w dzienniku kusi widokami i słoiczkami z leśnymi skarbami,druga kusi kolorkami do sypialni a Ty człowieku dopiero łopatę wbijasz pod swój przyszły dom Dawaj Aga zdjęcia niech już mi te kiszki się skręcają. Jak to gdzieś słyszałam :" JESIEŃ WASZA --WIOSNA NASZA!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.08.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Jedna w dzienniku kusi widokami i słoiczkami z leśnymi skarbami,druga kusi kolorkami do sypialni a Ty człowieku dopiero łopatę wbijasz pod swój przyszły dom Dawaj Aga zdjęcia niech już mi te kiszki się skręcają. Jak to gdzieś słyszałam :" JESIEŃ WASZA --WIOSNA NASZA!!!" Kasiu dobrze, ze ja tylko sypalnię pokazuję, bo gdybym piętro pokazła................ oj lepiej juz wygląda ta Twoja łopata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.08.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Jedna w dzienniku kusi widokami i słoiczkami z leśnymi skarbami,druga kusi kolorkami do sypialni a Ty człowieku dopiero łopatę wbijasz pod swój przyszły dom Dawaj Aga zdjęcia niech już mi te kiszki się skręcają. Jak to gdzieś słyszałam :" JESIEŃ WASZA --WIOSNA NASZA!!!" Kasiu dobrze, ze ja tylko sypalnię pokazuję, bo gdybym piętro pokazła................ oj lepiej juz wygląda ta Twoja łopata U siebie się widzi niedoskonałości i braki, ale trzeba spojrzeć na to z drugiej strony.Każda nowa rzecz,każda pomalowana ściana,nowe drzwi to kolejny krok prowadzący do celu i należy się cieszyć,CIESZYĆ!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.09.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 U siebie się widzi niedoskonałości i braki, ale trzeba spojrzeć na to z drugiej strony.Każda nowa rzecz,każda pomalowana ściana,nowe drzwi to kolejny krok prowadzący do celu i należy się cieszyć,CIESZYĆ!!!!! Pozdrawiam Święta racja - dlatego cieszę się jak głupia bo juz kominek obdowany i terakota w prawie całym holu położona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.09.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Funiu to u Ciebie " Jakby luksusowo się robi" Brawo!Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Funia a gdzie fotki ??? i nie zwalaj winy na kabelek Całuski dla Hani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.09.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Serdeczne gratulacje Funiu !!!! Chyba jesteś dumna jak paw. Ja też trzymałam za Ciebie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts