frosch 24.04.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 funiu kochana !!!!!! odezwij sie !!!!! co u ciebie slychac ? i u Haneczki ???? DOMAGAM SIE WIESCI I FOTEK !!!!! Spelnienia marzen w tym uroczystym dniu ci zycze http://www.cordatum.de/images/big/geschenk1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta I 01.05.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Witam serdecznie, mam in imię Emila, jestem z wielkopolski i również tak jak wy zamierzamy budować "dom na skraju" i w związku z tym mam wielką prośbę czy moglibyśmy kiedykolwiek obejrzeć wasze dzieło i chwilkę porozmawiać nie zajmiemy dużo czasu, ale to dla nas bardzo ważne dlatego, że mój mąż pracuje w Niemczech i ,rzadko jest w domu mamy wiele pomysłów i nie wiemy czy warto je zastosować a wasza wiedza byłaby dla nas bardzo ważna, bardzo proszę o jakiś odzew, kontakt. Codziennie w miesiącu maju jesteśmy w domu.mój e,mail [email protected] :wink:nie mam dostępu do komputera więc namiary są na moją koleżankę Martę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.05.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Faktycznie dawno nie pisałam, ale na wszystko brakuje czasu. Pozdrawiam serdecznie forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.05.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Faktycznie dawno nie pisałam, ale na wszystko brakuje czasu. Pozdrawiam serdecznie forumowiczów. i tyle ? Witaj Funiu, jak miło że jesteś . Napisałabyś co słychać, jak się ma Haneczka i w ogóle jak się Wam żyje w domku, a nie pozdrawiam i pa. Proszę o raport, ale już . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia41 25.05.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 bardzo jestem ciekawa jak tam postępy w budowie i ile was ten domek wyszedł ponieważ też mi sie podoba i nie wiem jakie sa rzeczywiste wydatki zwiazane z budową tego domku. Pozdrowienia dla Haneczki wklej pare zdjęć i pokaż jak rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Funia, pisz co się dzieje? Czekamy z niecierpliwością na nowinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.07.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Faktycznie dawno nie pisałam, ale na wszystko brakuje czasu. Pozdrawiam serdecznie forumowiczów. i tyle ? Witaj Funiu, jak miło że jesteś . Napisałabyś co słychać, jak się ma Haneczka i w ogóle jak się Wam żyje w domku, a nie pozdrawiam i pa. Proszę o raport, ale już . Kurcze, fakt, odwaliłam lipę. Hania ma już prawie trzy lata więc po wakacjach do przedszkola. Mi własny interes idzie całkiem nie źle. Mieszkamy już kupę czasu (choć w domu jeszcze wiele do zrobienia). I jakoś się kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.07.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 bardzo jestem ciekawa jak tam postępy w budowie i ile was ten domek wyszedł ponieważ też mi sie podoba i nie wiem jakie sa rzeczywiste wydatki zwiazane z budową tego domku. Pozdrowienia dla Haneczki wklej pare zdjęć i pokaż jak rośnie. zdjęcia wkleje, jak tylko odkryję co się popsuło w photosite ;/ a o do wydatków. Przestałam liczyć przy 350 tys. a spokojnie jeszcze ze 100 - 150 można włożyć. Czyli totalnie nie mam pojęcia ile poszło. Na szczęście jakoś szybko się hipoteczny spłaca więc tak nie odczuwam, że to była taaaka kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.07.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Jaki masz własny ineters? Własna kancelaria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 14.08.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 sliczna corcia,fajny domek.prosimy o zdjecia i relacje z tego jak Wam sie mieszka.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.09.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Jaki masz własny ineters? Własna kancelaria? No tak się jakoś ułożyło W sądzie na początku nie było dla mnie etatu, a jak zadzwonili po kilku miesiacach, to ja już radziłam sobie w wolnym zawodzie, więc zrezygnowałam. Pracuję z 4 innymi facetami - współpraca w takiej nieco luźniejszej formule. Na razie się sprawdza, mam nadzieję, że tak zostanie. no i moja mała miss poszła do przedszkola - współczuję paniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.09.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Funia dawaj dawaj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Faktycznie dawno nie pisałam, ale na wszystko brakuje czasu. Pozdrawiam serdecznie forumowiczów. i tyle ? Witaj Funiu, jak miło że jesteś . Napisałabyś co słychać, jak się ma Haneczka i w ogóle jak się Wam żyje w domku, a nie pozdrawiam i pa. Proszę o raport, ale już . Kurcze, fakt, odwaliłam lipę. Hania ma już prawie trzy lata więc po wakacjach do przedszkola. Mi własny interes idzie całkiem nie źle. Mieszkamy już kupę czasu (choć w domu jeszcze wiele do zrobienia). I jakoś się kręci. Jak to trzy lata Przecież sie niedawno rodziła , ale ten czas zapiernicza. Fajnie że znowu się udzielasz na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.09.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Wydaje mi się Funia, że nasze córcie są w podobnym wieku. 2 tygodnie temu moja córcia też poszła pierwszy raz do przedszkola (co to za przezycie było.. ).. Zresztą pamiętam, że Ty zniknęłaś z forum na jakieś 2 tyg. mniej więcej kiedy i ja zniknąłem z powodu narodzin córci... Pamiętam, pamiętam jak to było 3 latat temu. Na RW zastanawialismyu się czy jak Funia nie daje znaku życia to już, czy jeszcze nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 31.03.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Wydaje mi się Funia, że nasze córcie są w podobnym wieku. 2 tygodnie temu moja córcia też poszła pierwszy raz do przedszkola (co to za przezycie było.. ).. Zresztą pamiętam, że Ty zniknęłaś z forum na jakieś 2 tyg. mniej więcej kiedy i ja zniknąłem z powodu narodzin córci... Pamiętam, pamiętam jak to było 3 latat temu. Na RW zastanawialismyu się czy jak Funia nie daje znaku życia to już, czy jeszcze nie... Żyje, żyje Ps. drugie w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 31.03.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Hrj Funia Jak miło, że się pojawiłaś No i oczywiście GRATUALCJE! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 01.04.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Funia gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.04.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Funia - gratuuuuuuuulacje Widzę, że powiększyłaś tegoroczne grono forumowych ciężarówek I mam nadzieję, że będziesz częściej do nas zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Radosnych Świąt Wielkanocnych http://www2.picturepush.com/photo/a/1574785/480/Picture-Box/osternest.jpeg życzy Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.04.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych wiary nadziei i miłości.Radosnego, wiosennego nastroju,serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja". http://www.imexgraf.pl/karty_swiateczne/wielkanocne/2009/imid/03.273_imexgraf_pl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts