Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Funio-Misio-Chatka- komentarze

ania67

Recommended Posts

• Odpowiedzi 884
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam serdecznie, mam in imię Emila, jestem z wielkopolski i również tak jak wy zamierzamy budować "dom na skraju" i w związku z tym mam wielką prośbę czy moglibyśmy kiedykolwiek obejrzeć wasze dzieło i chwilkę porozmawiać nie zajmiemy dużo czasu, ale to dla nas bardzo ważne dlatego, że mój mąż pracuje w Niemczech i ,rzadko jest w domu mamy wiele pomysłów i nie wiemy czy warto je zastosować a wasza wiedza byłaby dla nas bardzo ważna, bardzo proszę o jakiś odzew, kontakt. Codziennie w miesiącu maju jesteśmy w domu.mój e,mail [email protected] :wink:nie mam dostępu do komputera więc namiary są na moją koleżankę Martę

• 3 weeks później...
Faktycznie dawno nie pisałam, ale na wszystko brakuje czasu.

Pozdrawiam serdecznie forumowiczów.

i tyle :( ?

Witaj Funiu, jak miło że jesteś :D . Napisałabyś co słychać, jak się ma Haneczka i w ogóle jak się Wam żyje w domku, a nie pozdrawiam i pa.

Proszę o raport, ale już :wink: :D .

bardzo jestem ciekawa jak tam postępy w budowie i ile was ten domek wyszedł ponieważ też mi sie podoba i nie wiem jakie sa rzeczywiste wydatki zwiazane z budową tego domku. Pozdrowienia dla Haneczki wklej pare zdjęć i pokaż jak rośnie. :p

• 1 month później...

Witaj Funiu, jak miło że jesteś :D . Napisałabyś co słychać, jak się ma Haneczka i w ogóle jak się Wam żyje w domku, a nie pozdrawiam i pa.

Kurcze, fakt, odwaliłam lipę.

Hania ma już prawie trzy lata więc po wakacjach do przedszkola.

Mi własny interes idzie całkiem nie źle.

Mieszkamy już kupę czasu (choć w domu jeszcze wiele do zrobienia).

I jakoś się kręci.

bardzo jestem ciekawa jak tam postępy w budowie i ile was ten domek wyszedł ponieważ też mi sie podoba i nie wiem jakie sa rzeczywiste wydatki zwiazane z budową tego domku. Pozdrowienia dla Haneczki wklej pare zdjęć i pokaż jak rośnie. :p

zdjęcia wkleje, jak tylko odkryję co się popsuło w photosite ;/

a o do wydatków.

Przestałam liczyć przy 350 tys.

a spokojnie jeszcze ze 100 - 150 można włożyć.

Czyli totalnie nie mam pojęcia ile poszło.

Na szczęście jakoś szybko się hipoteczny spłaca więc tak nie odczuwam, że to była taaaka kasa

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 3 weeks później...
Jaki masz własny ineters? Własna kancelaria?

No tak się jakoś ułożyło :oops: :roll: :wink:

W sądzie na początku nie było dla mnie etatu, a jak zadzwonili po kilku miesiacach, to ja już radziłam sobie w wolnym zawodzie, więc zrezygnowałam.

Pracuję z 4 innymi facetami - współpraca w takiej nieco luźniejszej formule. Na razie się sprawdza, mam nadzieję, że tak zostanie.

no i moja mała miss poszła do przedszkola - współczuję paniom :roll: :wink:

Kurcze, fakt, odwaliłam lipę.

Hania ma już prawie trzy lata więc po wakacjach do przedszkola.

Mi własny interes idzie całkiem nie źle.

Mieszkamy już kupę czasu (choć w domu jeszcze wiele do zrobienia).

I jakoś się kręci.

Jak to trzy lata :o Przecież sie niedawno rodziła :o, ale ten czas zapiernicza. Fajnie że znowu się udzielasz na forum :D

• 3 weeks później...
Wydaje mi się Funia, że nasze córcie są w podobnym wieku. 2 tygodnie temu moja córcia też poszła pierwszy raz do przedszkola (co to za przezycie było.. :roll:).. Zresztą pamiętam, że Ty zniknęłaś z forum na jakieś 2 tyg. mniej więcej kiedy i ja zniknąłem z powodu narodzin córci... 8) Pamiętam, pamiętam jak to było 3 latat temu. Na RW zastanawialismyu się czy jak Funia nie daje znaku życia to już, czy jeszcze nie... :wink:

• 6 months później...
Wydaje mi się Funia, że nasze córcie są w podobnym wieku. 2 tygodnie temu moja córcia też poszła pierwszy raz do przedszkola (co to za przezycie było.. :roll:).. Zresztą pamiętam, że Ty zniknęłaś z forum na jakieś 2 tyg. mniej więcej kiedy i ja zniknąłem z powodu narodzin córci... 8) Pamiętam, pamiętam jak to było 3 latat temu. Na RW zastanawialismyu się czy jak Funia nie daje znaku życia to już, czy jeszcze nie... :wink:

Żyje, żyje ;)

Ps. drugie w drodze :)

• 2 weeks później...

Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych

pełnych wiary nadziei i miłości.

Radosnego, wiosennego nastroju,

serdecznych spotkań w gronie rodziny

i wśród przyjaciół

oraz wesołego "Alleluja".

http://www.imexgraf.pl/karty_swiateczne/wielkanocne/2009/imid/03.273_imexgraf_pl.jpg