MALINKA 31.05.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Rozumiem, rozumiem mnie by też nic nie powstrzymało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 31.05.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Ale słowo daję - uważam na siebie jak nigdy dotąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 31.05.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Piękny domek Wam rośnie Jestem po nieustającym wrażeniem ( nie pierwszy raz zresztą) jak faza projektów, marzeń przybiera formę realizacji....... Myślę że towarzyszące temu uczucie jest NIEPOWTARZALNE, JEDYNE I WYJĄTKOWE....Nawet towarzyszące temu problemy ( dzieci sąsiadów i inne) nie powinny zkłócać tak wyjątkowych chwil... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 31.05.2005 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Funia pieknie wygląda Twoja więżba przy Tobie, a także Ty przy swojej pięknej więżbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 31.05.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Funia gratulki więźby Bardzo ładnie sie prezentujecie Tylko żebyś na dach nie wchodziła, dachówki podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 01.06.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Pięknie wygląda ta zielona więźba - domostwo rośnie w oczach. Gratulacje.... By the way - Ty lepiej tam nie łaź po tych piętrach i ze spokojem podziwiaj postępy z dołu (leżak, drinki bezalkoholowe z palemką, te klimaty) J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.06.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Zgodnie z obietnicą - teraz będą fotki (ze specjalnymi pozdrowionkaim dla OLCI dziękuję za pozdrowionka . Co tu dużo gadać, wieźba piękna. Ale słowo daję - uważam na siebie jak nigdy dotąd. No tylko byś spróbowała nie uważać . Domek rośnie, synuś rośnie- gratulki i uściski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.06.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Aga, Jacku, Olciu - bardzo dziekuję. Co do łażenia po piętrach - fachowcy zrobili taką specjalną schodo - drabinę. Na niej powinnam byc bezpieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.06.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Funiu więżba prezentuje się znakomicie Ty zresztą również Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.06.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 No to czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.06.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Fajnie sie wszystko zapowiada. Bede trzymac dla Was kciuki, zwlaszcza dla tych co dopiero maja przyjsc, bo to oni nadaja sens wszystkiemu...Wszystkiego dobrego, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.06.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Super się czyta Twój dziennik - masz talent dziewczyno Dom i okolica śliczna, a więżba prezentuje się bardzo okazale i jak widzę cała dokładnie zabezpieczona tym zielonym mazidłem. Uważaj na siebie i nie daj się sąsiadom - tym złym!!! Pozdrawiam i czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.06.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Mąż mi nawala ze zrzucaniem zdjęć na kompa to i ja nawalam z wklejaniem ich do dziennika. Ale bedę się starać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 05.06.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Funia ja tez czekam z niecierpliwoscia na nowe zdjecia,czytam Twoj dziennik systematycznie i wszystko podoba mi sie coraz bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 05.06.2005 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Mąż mi nawala ze zrzucaniem zdjęć na kompa to i ja nawalam z wklejaniem ich do dziennika. Ale bedę się starać. Funia staraj się staraj, bo jak nie będę się mogła doczekać to pojadę zobaczyć osobiście, jak wygladaja postępy na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.06.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Funia staraj się staraj, bo jak nie będę się mogła doczekać to pojadę zobaczyć osobiście, jak wygladaja postępy na budowie Zapraszam. Najlepiej jak my będziemy, wtedy obejrzycie sobie domek w środku. Bo jak nas niema to nasi fachcowcy (bardzo słusznie z reszta) gonią wszystkich co bez pytania wchodzą jak do siebie, a ja bym nie chciała żeby Tobie tak się oberwało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.06.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Funia gratulki wiechy Bardzo się cieszę że domek pieknie rośnie a dach odpwiednio oblany Czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 06.06.2005 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Funia dzieki Z fachowcami, to my sobie pogadamy, ale o interesach Będziemy Was wypatrywać hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.06.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Aneczko - co do interesów - to grupa naprawdę mogę polecić. (wiem, że nie można ich chwalić i mam nadzieję, ze tego nie pożałuję). Są dokłądni, w miarę szybcy, bardzo czyści no i ceny mają rozsądne. Ale nie bierzcie ich zbyt szybko, bo u nas jeszcze mają co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts