Aga J.G 13.06.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Funia ja też obstawiam 1 drzwi a najbardziej podobają mi sie te pokazane przez Sonikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.06.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Oddaję gloś na drzwi nr 1 ewentualnie Sonikowe Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.06.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Też zamówiliśmy drzwi nr 1, kolor Palisander. Maxymow co do ceny - to ma to być ok. 3000 zł.Ekstra płatne są dodatkowe zabezpieczenia i np. szybki z witrażami itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 14.06.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Też zamówiliśmy drzwi nr 1, kolor Palisander. Maxymow co do ceny - to ma to być ok. 3000 zł. Ekstra płatne są dodatkowe zabezpieczenia i np. szybki z witrażami itp. Czy to są drzwi firmy Grab ??? Jeśli tak to mam wycenę, a wygląda ona tak: -Skrzydło drzwiowe= 2830zł -Szyba P4 + 300 zł -zamek listwowy + 550zł -szyld do zamka listwowego + 150 zł -malowanie na wybrany kolor + 300zł Razem 4130 zł + vat 7%(tylko przy kupnie drzwi z montażem) = 4409zł + montaż 300 + vat 7% Mało to pocieszające, prawda ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.06.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Nie - firma Lupol (czy coś takiego).Jutro napiszę Ci ile chcą za nasze i co na to wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 14.06.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Śliczne " Wrota" Numer 1 są super- takie...poprostu z klasą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Dzięki Malinko i sorry Funiu ABSOLUTNIE NIE MA ZA CO. Zawsze Wy i Wasze posty jesteście tu mile widziane. Funiu, wybrałaś bardzo ładne drzwi. Będą otwierane na zewnątrz czy do środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.06.2005 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Na zawnątrz. Mis mówi, ze tak lepiej, bo wiatr je będzie dopychał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Na zawnątrz. Mis mówi, ze tak lepiej, bo wiatr je będzie dopychał To tak jak my. U nas też wiatr ma "dopychać", a poza tym mamy mało miejsca w wiatrołapie. I podobno takie na zewnątrz gorzej jest "otworzyć" potencjalnemu złodziejowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.06.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Fajnie czyta się Twój dziennik!! Od dzisiaj regularnie będę śledziła postępy na Twojej budowie A tak na marginesie, co trzeba zrobić, żeby awansować? Cały czas jestem tylko Sympatykiem forum, a inni elitą...Chciałabym być przynajmniej domownikiem... Życzę zdrowia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.06.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Żabciu do "forumowicza" brakuje Ci już tylko 9 postów - szybko je natrzaskasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.06.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Na zawnątrz. Mis mówi, ze tak lepiej, bo wiatr je będzie dopychał To tak jak my. U nas też wiatr ma "dopychać", a poza tym mamy mało miejsca w wiatrołapie. I podobno takie na zewnątrz gorzej jest "otworzyć" potencjalnemu złodziejowi. To jest argument Dobrze wiedzieć A drzwi rzeczywiście piekne wybraliście Aliganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.06.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 A drzwi rzeczywiście piekne wybraliście Aliganckie Się baardzo cieszę, ze się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 15.06.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 A tak na marginesie, co trzeba zrobić, żeby awansować? Cały czas jestem tylko Sympatykiem forum, a inni elitą...Chciałabym być przynajmniej domownikiem... Czytaj i komentuj więcej dzienników, ale nie wypisuj bzdur, bo ludzie powiedzą, że nabijasz licznik Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.06.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Funiu przesympatyczny dziennik! Gratuluję zaawasowania w budowie i w brzusiu... Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 16.06.2005 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Oj Funia Funia, ja to też jestem taki cykorek A pózniej okazuje się,że martwiłam się niepotrzebnie Dachóweczki napewno sa na są tam, gdzie były, a jezeli ich nie bedzie, to napewno będą na dachu Pozdrawiam Ciebie i Maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.06.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Popieram wypowiedź Ani. Po co się martwić na zapas. Ja na początku zamartwiałam się o kamienie wykopane z fundamentów . Chciałam je ukryć przed zbujami, ale byłam urocza. Jak zwykle z niecierpliwością czekam na fotki. http://www.olkalybowa.republika.pl/garfild/24%5B2%5D.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 16.06.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Ja rozumiem Funie , tez jestem malym cykorkiem i chyba wyslalabym na dzialke meza z namiotem i z psem zeby dachowek pilnowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.06.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Ja rozumiem Funie , tez jestem malym cykorkiem i chyba wyslalabym na dzialke meza z namiotem i z psem zeby dachowek pilnowal Ja przy dachówkach jeszcze tego nie robię, ale jak będą okna - to całą rodziną będziemy pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 16.06.2005 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Funia Trudno nawet nazwać tę sytuację pechową I oczywiście nikt nic nie widział i nic nie wie Jedyna pociecha, że nic nie zginęło.Ale stres i złość są nie do naprawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts