gubinianin 12.04.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Mam problem z chorobą która zaatakowała mojego iglakaponoć to jest 'czarcia miotła'http://www.theprivateinvest.com/proszę spojrzeć na zdjęcia i ocenićew. pomóc w wyleczeniu drzewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 12.04.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 To jest specyficzny rodzaj mszyc. Nakłuwają łodygi i chyba nawet się tam lęgną. Ale nie wiem, jak to wytłuc. Ja urywam zaatakowane łodygi i palę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gubinianin 12.04.2005 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 ale to bym musiał ściąć pół drzewka :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dz 15.04.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 witam To mszyca ,wystarczy popryskać kilka razy dostępnym preparatem na rynku np KARATE lub TALSTAR z dodatkiem kropli lub dwóch płnu do zmywania.To pomoże. Tym samym roztworem popryskać modrzewie, gdyż modrzewie są żywicielem pośrednim dla tej mszycy.Na modrzewiu wygladają jak płatki śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 15.04.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 To prawda, modrzewie obok miałam całe omączone. Nie miałam pojęcia, że to się ze sobą łączy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts