kze 28.04.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Ja bym podała listę z propozycjami. Jakoś nie ufam urzędnikom. Znam takie nazwy ulic, że Dzika Kaczka to jeszcze całkiem porządnie brzmi. A jakie np? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 28.04.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Witajcie, Szukam działki na Białołece i znalazłem Wasze forum.Mieszkam obok petli na Nowodworach więc to rzut beretem od Was.Czy w Waszej okolicy sa jakies działki do sprzedania?Sprawna kojarze jako przedłuzenie od Odkrytej w kierunku Aluzyjnej i Modlinskiej?Gdzie dokładnie znajduje się Wasza ulica?Chciałbym na rowerze zobaczyc to miejsce w długi weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 28.04.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Ja bym podała listę z propozycjami. Jakoś nie ufam urzędnikom. Znam takie nazwy ulic, że Dzika Kaczka to jeszcze całkiem porządnie brzmi. A jakie np? Oprócz tego co pisał Maciek: Antka Rozpylacza Kaczy Dół Ulaski Indycza, Kacza, Kozia Bagno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoz1 28.04.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Witajcie, Szukam działki na Białołece i znalazłem Wasze forum.Mieszkam obok petli na Nowodworach więc to rzut beretem od Was.Czy w Waszej okolicy sa jakies działki do sprzedania?Sprawna kojarze jako przedłuzenie od Odkrytej w kierunku Aluzyjnej i Modlinskiej?Gdzie dokładnie znajduje się Wasza ulica?Chciałbym na rowerze zobaczyc to miejsce w długi weekend. Tu masz link do mapki: http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=warsaw,+poland&ll=52.339875,20.940714&spn=0.011327,0.043173&om=1 Nasze pole jest pomiedzy tymi dwiema Sprawnymi a Aluzyjną na wprost Sprawnej 26, łatwo dojrzeć budowy. Działka 52/1 jest jeszcze chyba do kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 02.05.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Wiem, że wszyscy ostro budują, a nie zaniedbujmy grupy sprawnej bo spadniemy na drugą stronę A postępy na działkach oszałamiające: dobrze, że spacuruję tam chociaż raz w tygodniu, bo tempo prac jest tak wielkie, że wkrótce nasza łąka będzie nie do poznania. I z tego co obserwuję wiele choinek rozbłyście w tegoroczne święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.05.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Wiem, że wszyscy ostro budują, a nie zaniedbujmy grupy sprawnej bo spadniemy na drugą stronę A postępy na działkach oszałamiające: dobrze, że spacuruję tam chociaż raz w tygodniu, bo tempo prac jest tak wielkie, że wkrótce nasza łąka będzie nie do poznania. I z tego co obserwuję wiele choinek rozbłyście w tegoroczne święta tempo rzeczywiście jest oszałamiajace, bo niedługo zostanę wyprzedzony w tempie zaawansowania prac budowlanych.... Rafal9 chyba nikt nie pobije... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.05.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Petycja w sprawie zmiany nazwy ul jest u Rafal9. Każdy kto jest za zmianą proszony jest o podpisanie się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.05.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Wczoraj złożyłem petycje. Ponieważ petycję musi ktoś składać to wpisąłem swoje dane teleadresowe. Tak więc w Gminie to ja będę uchodził teraz za awanturnika.. Pani przyjmująca petycję była lekko wystraszona, zdziwiona ta nazwą i powiedziała, że teraz wszyscy uważają na skojażenia z pewnym zwierzęciem.. Wydaje mi sie, że będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Maciek 24-26 26.05.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 A ja chciałbym, żeby zaczęli budować naszą drogę, bo choćby i się nazywała NAJŚLICZNIEJSZA to bez utwardzenia zawsze będzie dla mnie tylko ulicą GRZĄSKĄ i BŁOTNISTĄ.Howgh. Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.05.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Jak nie będzie tego drenianego domu to pobuduja. Poza tym szutrowa nie jest szczytem marzeń, ale... da się przemieszczać. Jak skończą rozkopywać, czyli położą wszystkie media (woda, prąd i gaz) to powinno sie wszystko jakoś ubic. W dodatku zawsze sami możemy coś utwardzić, a sami sobie nie zmienimy nazwy ulicy... Niemniej jestem za utwardeniem, a w zimę za odsnieżaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 26.05.2006 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Wczoraj złożyłem petycje. Ponieważ petycję musi ktoś składać to wpisąłem swoje dane teleadresowe. Tak więc w Gminie to ja będę uchodził teraz za awanturnika.. Pani przyjmująca petycję była lekko wystraszona, zdziwiona ta nazwą i powiedziała, że teraz wszyscy uważają na skojażenia z pewnym zwierzęciem.. Wydaje mi sie, że będzie OK. Ja się dziwię, jak taka nazwa mogła przejść najpierw przez radę dzielnicy, a później radę miasta. A wszystko to było za czasów panowania miłościwego Kaczora w naszym mieście (uchwała z roku 2004). A może to jakis spisek PO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.05.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Może nie PO lecz SLD... W końcu ta nazwa była nadana przed wyborami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 01.08.2006 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Nie wiecie może co się stało z tabliczką informującą o nazwie naszej ulicy?Tabliczka była świetnym pomysłem, bo znacznie ułatwiała wytłumaczenie drogi dojazdowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shrekowie 01.08.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Widać komuś się spodobała nazwa ulicy Albo zmienia się opcja polityczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.08.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 To co ja zauważyłem, to tabliczka zniknęła po złożeniu petycji... Ja nie dostałem jeszcze odpowiedzi na petycje (moze sezon urlopowy). Podejrzewam, ze trzeba będzie podzwonić po gminie.Ponadto rozmawiałem z kolegą, który jest radnym gminy Praga (chyba Pn) i powiedział mi, że zmiana ulicy nie jest taką prosta sprawą. Niemniej taka petycja będzie kierowana z naszej gminy go komórki zajmujacej sie nazwami. Tak więc prawdopodobnie z tego powodu znikneła tabliczka, a (mam nadzieję) nową nadadzą jak wszelkie formalności zostaną załatwione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.08.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 witam zglaszam sie dowas z ogromna prosba o pomoc w znalezieniu jakiejkolwiek ekipy do uzupelnienia kawalkow sciany pod wiezba oraz odeskowania wiezby i opapowania pierwsza ekipa nawalila a druga niemogac sie doczekac dokonczenia swojejj roboty obecnie moze przyjsc dopiero we wrzesniu(wcale sie im niedziwie , ale teraz stoje w miejscu od 3 tygodni ) prosze poratucie namiarami na jakies ekipy, bede dzwonic i spradzac moze gdziessie wstrzele roboty mam gdzies na tydzien ekiopy tynkarskie wewnetrzne i do ocieplen tez sa mile widziane, glazurnicy itp bardzo chetnie przyjme dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shrekowie 03.08.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 witam zglaszam sie dowas z ogromna prosba o pomoc w znalezieniu jakiejkolwiek ekipy do uzupelnienia kawalkow sciany pod wiezba oraz odeskowania wiezby i opapowania pierwsza ekipa nawalila a druga niemogac sie doczekac dokonczenia swojejj roboty obecnie moze przyjsc dopiero we wrzesniu(wcale sie im niedziwie , ale teraz stoje w miejscu od 3 tygodni ) prosze poratucie namiarami na jakies ekipy, bede dzwonic i spradzac moze gdziessie wstrzele roboty mam gdzies na tydzien ekiopy tynkarskie wewnetrzne i do ocieplen tez sa mile widziane, glazurnicy itp bardzo chetnie przyjme dziekuje Coś się morze znajdzie Tylko ja będę ich potrzebował na początku października ok. Zapraszam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.08.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Victoria - wysłałem Ci na priv'a namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.08.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 dziekuje bardzo za wyslane namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 04.08.2006 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Czy popieracie pomysł postawienia przy wjeździe na nasze pole tabliczki z napisem:'Teren prywatny, wstęp wzbroniony'. Powinno to zmniejszyć liczbę nieproszonych gości na polu, a chodzi mi głównie o gości z potężnymi psami bez smyczy i kagańca, którzy traktują ten teren jako wybieg dla swoich psów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts