rafal9 05.08.2005 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Jest jeszcze druga sprawa jakby jednak ktoś przyadkiem tutaj wpadł: do wniosku o pnb trzeba dołączyć oświadczenie o prawie dojazdu do działki. Ja nie dostarczałem nic takiego. Może nie zauważyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Jest jeszcze druga sprawa jakby jednak ktoś przyadkiem tutaj wpadł: do wniosku o pnb trzeba dołączyć oświadczenie o prawie dojazdu do działki. Ja nie dostarczałem nic takiego. Może nie zauważyli. U mnie dopatrzyli się... Nawet wysłali mi list polecony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek p. 09.08.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Witam sąsiadów!O jakie oświadczenie o prawie dojazdu do działki chodzi?Mam przepisać kawałek aktu notarialnego z prawami do służebności? W połowie przyszłgo tygodnia odbieram swój projekt od architekta więc może pod koniec przyszłego tygodnia uda mi się złożyć wniosek o PNBPozdrawiam i .... niech się mury pną do góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.08.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Tak trzeba przepisać kawałek aktu. Pani Irmina zaczyna mnie irytować. Wysłała list polecony, ze tego brakuje. A jak to doniosłem to dowiedziałem się, że ... mam jeszcze donieść orginał mapy na której został wrysowany mój przyszły dom. Zaczynam się czuć jak chłopiec na posyłki... W związku z tym wysłałem do gminy Żonę. Niech się poawanturuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.08.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Witam sąsiadów! O jakie oświadczenie o prawie dojazdu do działki chodzi? Mam przepisać kawałek aktu notarialnego z prawami do służebności? W połowie przyszłgo tygodnia odbieram swój projekt od architekta więc może pod koniec przyszłego tygodnia uda mi się złożyć wniosek o PNB Pozdrawiam i .... niech się mury pną do góry... Do tych murów to chyba poczekamy do Wiosny... Ale witam sąsiada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek p. 10.08.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 PLAN jest taki:jesienią podmurówka /w wersji optymistycznej/a od wiosny ruszyć z budową ... murów CEL - Wigilia Bożego Narodzenia 2006 na Sprawnej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.08.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 PLAN jest taki: jesienią podmurówka /w wersji optymistycznej/ a od wiosny ruszyć z budową ... murów CEL - Wigilia Bożego Narodzenia 2006 na Sprawnej !!! Mam taki sam (no prawie) plan tzn. fundamenty jesienią i wigilia 2006 u siebie.. Tylko ta pani Irmina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.08.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 PLAN jest taki: jesienią podmurówka /w wersji optymistycznej/ a od wiosny ruszyć z budową ... murów CEL - Wigilia Bożego Narodzenia 2006 na Sprawnej !!! Ale, ale... jak planujesz murować? Na agregacie? A wodę z własnej studni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek p. 10.08.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 do fundamentów prąd może być z agregatu(na 2-3 dni można wypożyczyć) A TO że na wiosnę media będą w kpl traktuje jako pewnikCzyżbym się mylił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.08.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 do fundamentów prąd może być z agregatu (na 2-3 dni można wypożyczyć) A TO że na wiosnę media będą w kpl traktuje jako pewnik Czyżbym się mylił ? A skąd będziesz pożyczał agregat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek p. 11.08.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Jest kilka możliwości.(pod warunkiem, że agregat jest potrzebny tylko do fundamentów)Mogę wypożyczyć w wypożyczalni sprzętu budowlanego lub wynająć ekipę z własnym lub wypożyczonym agregatem, wtedy ja nie muszę się o neigo martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Jest kilka możliwości. (pod warunkiem, że agregat jest potrzebny tylko do fundamentów) Mogę wypożyczyć w wypożyczalni sprzętu budowlanego lub wynająć ekipę z własnym lub wypożyczonym agregatem, wtedy ja nie muszę się o neigo martwić. Wersja: firma + agregat bardzo odpowiada mi.. Czyli pozostaje jeszcze wybudować studnię i po mozna budować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek p. 14.08.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Na razie nie wnikam w takie szczegóły Czy będę miał studnię, czy też wodę będę nosił wiaderkami z kanałku? Ważny jest CEL http://foto.onet.pl/upload/7/15/_517775_s.jpgWigilia 2006 na Sprawnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Na razie nie wnikam w takie szczegóły Czy będę miał studnię, czy też wodę będę nosił wiaderkami z kanałku? Ważny jest CEL http://foto.onet.pl/upload/7/15/_517775_s.jpg Wigilia 2006 na Sprawnej Pomysł z noszeniem wody z kanałku bardzo podoba mi się! Mam identyczny cel" Wigilia 2006 na Sprawnej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 16.08.2005 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Tp prawda - dobry cel to jest to!Ja mam taki: Wielkanoc 2006 na Sprawnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Tp prawda - dobry cel to jest to! Ja mam taki: Wielkanoc 2006 na Sprawnej. To kolega pionier będzie widział jak budują się wszystkie domy na Sprawnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek p. 18.08.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Tak w ramach uściśleniaTa mała żółta plamka na środku naszego pola to... To jest mój CEL zmienił się w stosunku do tego co podawałem na wiosnę,jest podobny do http://www.dobredomy.pl/?id_project=59&infopage=4z tym, że ma małe zmiany na zew. i znaczne zmiany wew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.08.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Tak w ramach uściślenia Ta mała żółta plamka na środku naszego pola to... To jest mój CEL zmienił się w stosunku do tego co podawałem na wiosnę, jest podobny do http://www.dobredomy.pl/?id_project=59&infopage=4 z tym, że ma małe zmiany na zew. i znaczne zmiany wew. Widze, że masz rozkład pomieszczeń na parterze bardzo podobnu do rokładu moich w moim projekcie lk 343... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek p. 25.08.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 wczoraj oddałem P. Tomkowi dokumenty do złożenia o PNBa dzisiaj .... spojrzałem dokładniej na mój CEL /po telefonie od żony, że spadła połowa sufitu w kuchni/ to był ZNAK, trzeba się jak najszybciej budować i wyprowadzać z tego mieszkania pod groźbą utraty zdrowia lub śmierci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 wczoraj oddałem P. Tomkowi dokumenty do złożenia o PNB a dzisiaj .... spojrzałem dokładniej na mój CEL /po telefonie od żony, że spadła połowa sufitu w kuchni/ to był ZNAK, trzeba się jak najszybciej budować i wyprowadzać z tego mieszkania pod groźbą utraty zdrowia lub śmierci Ło matko!! Jak to spadła połowa sufitu? Co blok zawalił się? Jakaś katastrofa budowlana??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts