aldi 12.04.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 cześć, po zimowym przestoju ruszam pełną parą i potrzebuję informacji gdzie kupowaliście piasek potrzebny do murowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 12.04.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 cześć, po zimowym przestoju ruszam pełną parą i potrzebuję informacji gdzie kupowaliście piasek potrzebny do murowania Gdzie kupowaliśmy? W kopalniach piasku!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko takiej odpowiedzi mogę udzielić na tak postawione pytanie. Gdybyś przynajmniej podał region gdzie budujesz to odpowiedź była by konkretniejsza. Sztuka zadania pytania jest jak widać niezwykle trudna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.04.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 wowka: poważnie w kopalniach piasku kupowaleś piasek? bo ja akurt zamawialem w sklepie mięsnym... tzn. nie kupowalem tam piasku, ale zamawialem przez telefon... litości..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 12.04.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 wowka: poważnie w kopalniach piasku kupowaleś piasek? bo ja akurt zamawialem w sklepie mięsnym... tzn. nie kupowalem tam piasku, ale zamawialem przez telefon... litości..... A poważnie, poważnie.... Piasek kupowałem w kopalniach piasku Kuźnica Warężyńska - http://www.kpkuznica.com.pl/ oraz Szczakowa - http://www.bukowno.pl/przemysl.html Gdyby "pytek" napisał gdzie mieszka mógłby także uzyskać namiary na kopalnię lub też innego sprzedawcę. "Pytek" mógłby tam zadzwonic podobnie jak Ty nawet ze sklepu mięsnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 13.04.2005 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 cześć, po zimowym przestoju ruszam pełną parą i potrzebuję informacji gdzie kupowaliście piasek potrzebny do murowania W lokalnej gazecie poszukaj w ogłoszeniach drobnych nt; piasek, gruz, czarna ziemia, usługi transportowe. Ja też kupowałem piasek z kopalni piasku ale zamawiałem i płaciłem u kierowcy który mi dowoził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts