Sp5es 21.04.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 INVX, Te wszystkie informacje o akrylach, celulozie itp to są same chwyty marketingowe. Tak, wielkość tych chwytów marketingowych do obejrzenia w statystykach importowych hydroxymetylo celulozy (setki ton rocznie). Firmy produkujące, to tacy frajerzy, którzy dla marketingu pakują takie substancje , które kosztują do 20 pln za kg, aby podwyższych sobie koszty produkcji. Największy użytkownik tego to Atlas. Proponuję, abyś tam się zgłosił z wnioskiem racjonalizatorskim. Masz szanse załapać się na dobrą kasę z oszczędności. Nic nie moze odpasc,. Zdecydowanie może odpaść. Dokładnie odwrotnie. chyba, że ktos przymocuje granit do BK, wtedy, moze faktycznie odpasc wierzchnia warstwa BK w wyniku np uderzenia, ale zaprawa nie pusci. Prawda. Tylko BK puści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekS 25.04.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sp5es, dziele sie moim wlasnym doswiadczeniem, że zaprawa cementowa do granitu spełniła moje oczekiwania - sprawdzila sie, z otoczenia domu i ogrodzenia, ktore mam z granitu jestem bardzo zadowolony. Pieniądze, ktore wydałem na kilka workow specjalnych zapraw, uwazam za stracone. Zycze wszystkim dobrego wyboru i zadowolenia z osiągnietego dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robstone 06.07.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 hej ja uzywam do elewacji granitowych tylko jednego kleju jest drogi ale sprawdziny mozesz kleic plyty granitowe gdzie tylko ci sie zywnie podoba nawet na suficie a ajk ci spadnie to nie plyta ale caly sufit ale ty masz widze male plyteczki wiec nie wiem czy warto w taki klej inwestowac nazwa kleju to MEGAPOXY jest on 2 skladnikowy mozna go kupic w 20 i 4 kilowych wiaderka oraz 45 i 3 minutowy chodzi o czas w jakim on zastyga pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts