Aanka 13.04.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 mieszkam w malym miescie i tutaj ciezko ze sklepem ogrodniczym, nie mowiac juz, ze w pobliskich trudno o ciekawe roslinki, nasiona i cebule. Czy kupilibyscie z katalogu wysylkowego cebule? A jezeli juz to robiiscie, to co najpewniej zakupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 13.04.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 skusiłam się kilka razy na taki zakup i po czasie stwierdzam że to wyrzucone pieniądze. Niby towar taki jak zamówiłam ale wszystko kiepsko się przyjmowało i karlało po czasie. Wyglądało ta tak jakby rośliny były na "sterydach" na oko śliczne a po odstawieniu marniały i w końcu ginęły. Więcej się nie dam skusić. Może warto popytać o dobry sklep w okolicy i przejechać się na większe zakupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 16.04.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 W ten sposób kupowałam chryzantemy, maliny i truskawki. Byłam zadowolona. Truskawki były rewelacyjne, kilka odmian. Tak samo maliny. Chryzantemy rosły jak na drozdzach/ juz nie rosna bo wymarzły/. Radziłabym spróbować, w centrach ogrodniczych tez czasem kupi się "bubla", ja mam tak corocznie z kanną- zawsze zmarnieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts