Gość 08.10.2002 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 Czy ktoś z was palił w kominku brykietem? Podobno droższy, ale efektywniejszy, czy to prawda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2002 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 No wlasnie ja tez jestem ciekawa, kiedys mnie w rece wpadla ulotka, ale nie pamietam gdzie i kto sprzedaje.Zakupilam drzewo i jak doczytalm sie to dopiero za dwa lata dobre bedzie do palenia w kominku, wiec co teraz zrobic?A moze ktos ma namiary na drzewo kominkowe,lezakowane juz, do sprzedazy. Okolice Gordzisk Mazowiecki, Warszawa,Zyrardow itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 08.10.2002 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 Z tymi 2 latami to przesada. Ja kupiłem drewno na wiosnę i pali sie super. Oczywiście, że lepsze jest suche, ale do wykorzystania nadaje się już drewno po kilkumiesięcznym suszeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts