Gagata 13.04.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Chodzi o płytki ścienne do wewnątrz, do obłożenia fragmentu jednej ściny (przy kominku). Chodzi o wygląd ładnej cegły ale nie klinkieru. Wiecie w czym rzecz.Czytałam wątek o przekrajaniu cegieł na pół, aby takie płytki uzyskać, ale - nie chcę uciekać się do takich metod! Chciałabym je po prostu kupić.. Czy to możliwe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.04.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 zamów np. w CRH - gotowe przecięte płytki z cegieł formowanych,inny adres - SCU - klinkier Holenderski,Gorzów Wlkp.,ul. Górczyńska/Czereśniowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filo 13.04.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Sprawdź w Leroy Merlin (nie jestem pewny pisowni), były przecenione rustykalne płytki francuskie z ok. 100 PLN na ok. 30 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.04.2005 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Dziękuję bardzo - posprawdzam te opcję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts