Pollyann 13.04.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 witam , czy znacie miejsce najchetniej w warszawie lub okolicach gdzie mozna kupic ceramike tej firmy w cenach ciut nizszych niz na bartyckiej??? pytam , bo weszlam na niemiecka strone V&B i znalazlam ceny jakie obowiazuja w niemczech i stwierdzilam,ze nasi zamozniejsi sasiedzi maja zdecydowanie nizsze ceny... nie chodzi mi o to by znalezc cene az tak dobra jak ta w niemczech ,ale z 10 , 20% ceny by sie przydalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 14.04.2005 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Wedź na Allegro - powinienieś coś wyszukać Ja wiem gdzie można tanio kupić ale to nie jest w okolicach stolycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pollyann 14.04.2005 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 no nie badz taki, powiedz gdzie, bo jesli w kraju i ceny atrakcyjne to sie wybiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 14.04.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Mogę, mogę ale na email. Ja zamawiałem kilka razy ceramikę m.in. V&B u gościa z Rzeszowa jak będziesz miał ochotę to przyjedziesz a jak nie to dostaniesz kurierem tylko musisz za niego zapłacić. A sprawdzałeś na Allegro ? Tam można było złapać naprawdę fajne ceny tylko musisz się trochę potargować i uważać na podejrzane oferty. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pollyann 14.04.2005 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 wiem, ale na allegro wybor modeli zwlaszcza z najnowszej kolekcji jest cienki... jesli mozesz to wyslij mi namiary na priv, skoro nie chcesz robic tu reklamy, chociaz moze ktos jeszcze by byl chetny... pozdr pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaretka 18.04.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Dobrych kilka lat temu V&B glazure i terakote mozna bylo kupic w budynku mieszczacym sie przy Al. Jerozolimskich - blisko granicy z Pruszkowem (jezeli dobrze pamietam). Po lewej stronie - jadac od Pruszkowa czy tez Ursusa, miescil sie taki maly budynek, tuz przy drodze. Mieli tam ciekawy wybor plytek V&B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 01.05.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 to ja też proszę o namiary tego kogoś z Rzeszowa,please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda S. 24.06.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Mozna kupic niektore wzory glazury i terakoty (lecz tylko kilka) w Praktikerze. Za to cena... ok 25 zł / m2 - za I gatunek!!! Zapytalam sprzedawce, dlaczego tak tanio taka firma - nie zrozumial. "Pani, glazure to sie powinno brac z Opoczna. Tego tam ja nie znam". No i mam oryginalne V&B w kuchni i w lazience . Akurat bardzo pasowaly mi kolory Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terine 24.06.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Magda czy orginalne mam watpliwosci.Jestem takze zainteresowana plytkami z Villeroy&Boch.Poniewaz na codzien moge poogladac salony z tymi plytkami takze orientuje sie tez w cenie.Za 25zl nie kupisz nawet orginalnych resztek z tej firmy.Bardzo podobne plytki nie z tym napisem znalazlam w Polsce w salonach z Hiszpanska glazura.Kolorystycznie i gatunkowo nie odbiegaja od tych powyzej.Spotkalam w Turcji lub Tunezji takze ceramike z V&B za 1/4 ceny.Pozdrawiam Teri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 24.06.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 No i mam oryginalne V&B w kuchni i w lazience . Ja też Początkowo nie dowierzałam cenie, przygladałam się, czy nie jakieś ostatnie z nich wyskrobki. Ale nie! Bez wad. Zachwycają kolorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pollyann 25.06.2005 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 hm, ale moze to jest Boch ale przez SCH- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 25.06.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 V&B glazure kupowalam w salonie na Al. Jana Pawla II, przy sklepie Meriono (materialy), blisko jest sklep mody slubnej. Mila obsluga, duzy wybor plytek, nie tylko V&B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_f 25.06.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 "Pani, glazure to sie powinno brac z Opoczna. Tego tam ja nie znam". Magda S. - a czemu akurat V&B jest taki super? I czemu Opoczno nie? W Niemczech V&B jest na kazdej stacji benzynowej i szalecie miejskim. Czy czasem opinia o V&B nie wynika z naszych kompleksów, że Niemieckie jest lepsze? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 26.06.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Magda S. - a czemu akurat V&B jest taki super? I czemu Opoczno nie? W Niemczech V&B jest na kazdej stacji benzynowej i szalecie miejskim. Czy czasem opinia o V&B nie wynika z naszych kompleksów, że Niemieckie jest lepsze? pozdr. oj, wojtek-f, wojtek -f, my tu o kolorkach, urokliwych glazurkach, a ty z taką ksenofobią lecisz. Opoczno również jest i piękne, i dobre pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_f 26.06.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Broń boże ksenofobia ... po prostu V&B robi tak szeroką gamę produktów (od ekskluzywnych po masowe), że ciężko mówić o "jednym V&B", który jest dobry albo nie (chociaż pewnie w swoich klasach są one na wysokim poziomie). A swoją drogą - jeśli ktoś był (albo będzie miał okazję być) w Grand Kredensie w Warszawie przy Jerozolimskich - w toaletach (!) mają tam świetne płytki z humorami (wydaje mi się, że to właśnie V&B). Rewelacja Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda S. 26.06.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 "Pani, glazure to sie powinno brac z Opoczna. Tego tam ja nie znam". Magda S. - a czemu akurat V&B jest taki super? I czemu Opoczno nie? W Niemczech V&B jest na kazdej stacji benzynowej i szalecie miejskim. Czy czasem opinia o V&B nie wynika z naszych kompleksów, że Niemieckie jest lepsze? pozdr. Wojtek, alez ja jestem bardzo daleka od krytyki Opoczna, wprost przeciwnie ich plytki tez bardzo lubie. Ale czyz ta wypowiedz sprzedawcy nie miala w sobie smaczku Dla wszystkich niedowiarkow - sa to plytki oryginalne. Prawdopodobnie cala siec Praktiker (pewnie rowniez w Niemczech) kupuje koncowki ich kolekcji - stad takie tanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_f 26.06.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Wojtek, alez ja jestem bardzo daleka od krytyki Opoczna, wprost przeciwnie ich plytki tez bardzo lubie. Ale czyz ta wypowiedz sprzedawcy nie miala w sobie smaczku Magda, przecież to przejaw prawdziwego patriotyzmu, hehe ... nie należy się śmiać... pzdrwm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marc27 04.07.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 ja w tamtym tygodniu zamówiłem wannę oberon tej firmy, umywalkę i ustęp ceny lepsze niz na bartyckiej. TTW opex tylko troche negocjowałem 2 dni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_f 12.07.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Jeśli to kogoś interesuje, to w Galerii Mokotów (Wa-wa) otwiera się (a raczej przenosi się z innego miejsca) sklep V&B (na miejsce iiiitalia). Pzdrwm, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts