Maja Wójcicka 03.05.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Remx, czy ty już mieszkasz w swojej wandzi. Ja już od października 2007 co prawda jeszcze mi trochę rzeczy brakuje ale jestem już bliżej końca. Wkleję kilka zdjęć. pozdro m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 05.05.2008 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Jeszcze nie. Wklej te zdjęcia please, bo jestem na etapie wyobrażania sobie aranżacji. Szczególnie oswietlenie mnie interesuje a w szczególności klatka schodowa i pokój na parterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowa40 10.09.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Ktoś jeszcze buduje Wandę z Arexa? Mam szczęście też budować Wande II z Arexa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 14.09.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Ja już mam prawie skończoną Anetę z małymi zmianami. Wkrótce wkleję zdjęcia, mam nadzieję, że forum dworków ożyje i zobaczę jakieś zdjęcia... Pozdrawiam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 15.09.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Tak jak obiecałam...[/img]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d3208f95b4e9f045.html[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghorszczaruk 07.10.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Forum odzyje jesli znajdą się budujący.Ja właśnie zabieram sie za dach Wanda IV.No jestem ciekaw czy ktoś zrobił wole oczka bo jak czytam poprzednicy zmienili je.No i te schody ze spocznikiem w połowie okna czy ktoś coś zmieniał? Bo nie wiem czy nie będę musiał ich rozwalić ale nie wiem co potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 23.10.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 My budujemy Kamilę i wole oczka zmieniamy na trójkątne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 23.10.2008 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Ja mam trójkatne zamiast wolich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.02.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Remx, pokazał byś w końcu zdjęcia swojego pięknego dworku, please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 15.02.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Witam! mam pytanko do remx mianowicie: czy w pomieszczeniu nad garażem znajdują sie na" wierzchu " jakieś podporowe słupy?wprawdzie będziemy budować annę VI ale są bardzo podobne i czy schodki do tego pomieszczenia jakoś zmienialiście może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 19.02.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Witam! mam pytanko do remx mianowicie: czy w pomieszczeniu nad garażem znajdują sie na" wierzchu " jakieś podporowe słupy? wprawdzie będziemy budować annę VI ale są bardzo podobne i czy schodki do tego pomieszczenia jakoś zmienialiście może? W projekcie nie ma takich słupów u mnie. Ale zrobiłem taki - wypada przy schodach. Schodów jeszcze nie mam. Ale pewnie jakieś drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts