malenka 14.04.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Projekt komonka zrobiony Wycena tez Nie powiem wyszlo sporo...postanowilismy poszukac wmiare dobrego wkladu ale za rozsadna cene - myslicie ze to jest mozliwe kupic wklad dobrej jakosci i nie wydac na niego fortuny ??? Wklad zapropnowany przez wykonawce kosztuje 4000 pln - moze uda nam sie znalezc cos tanszego Stad moje pytanie o Wasze wklady kominkowe Jakie macie doswiadczenia ? no i oczywiscie ceny i porownywalna do nich jakosc Bede wdzieczna za kazda opinie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 17.04.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 my mamy Godin i nie żałuję nawet złotówki wydanej na niego w porównaniu z tymi tańszymi nie umywa się żaden od znajomych. Kominek ciągłego palenia moc 15-21 kW 3600 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.04.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 malenka zajrzyj tutaj, lub tutaj, a jak się zdecydujesz na Tarnave , to tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamikazeeeee 18.04.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 ja mam devile i jestem bardzo zadowolonycena 3400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 18.04.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 My bedziemy mieli Spartherm Varia 1V, podobno jest to bardzo dobry wklad, a wizualnie tez nam odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts