yacq 14.04.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Witam, Szukam dobrej (i niedrogiej) ekipy do wybudowania stanu surowego w technologii jednowarstwowej (beton komórkowy). Dom jest parterowy, niepodpiwniczony o powierzchni ok. 120m^2. Do wybudowania jest także wolnostojący garaż. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacq 18.04.2005 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 podbijam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.04.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Witam, Szukam dobrej (i niedrogiej) ekipy do wybudowania stanu surowego w technologii jednowarstwowej (beton komórkowy). Dom jest parterowy, niepodpiwniczony o powierzchni ok. 120m^2. Do wybudowania jest także wolnostojący garaż. pozdrawiam Witam jeśli chodzi o dach to się polecam 604 168 373 Pozdrawiam "DACHBUD" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojer 21.04.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Wrazie co ja polecam swojego budowlańca. U mnie ładnie robi i jestem zadowolony i z pracy i z ceny.Jak będziesz zainteresowany to daj znać na priva.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacq 04.05.2005 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Czy znajdzie się ktoś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pobik 20.10.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Wrazie co ja polecam swojego budowlańca. U mnie ładnie robi i jestem zadowolony i z pracy i z ceny. Jak będziesz zainteresowany to daj znać na priva. Pozdrawiam Witam Czy ja moglbym prosic na namiary na ta firme ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacq 20.10.2005 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Chodzi Ci o namiary na budowlańca? Jeśli tak to odezwij się na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts