Tomaszos 08.10.2002 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 jw. Wentylator i filtr są dość słabo ocieplone. Czy ocieplać dodatkowo - mam poddasze nieużytkowe - temp w zimie jak na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawpiwo 09.10.2002 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Mam u siebie wentylator Dospela i jak na razie jestem zadowolony z jego użytkowania. Temperaturę na termostacie mam ustawioną na 45 stopni. Wentylatora się nie izoluje,powinno to być napisane w instrukcji uźytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszos 09.10.2002 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Chodzi mi o ocieplenie tej części wentylatora która nie ma otworów chłodzących silnik. Tylko tej części gdzie pracuje turbina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts