Golum7 14.04.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 WitamPosiadam dom po teściach murowany w latach 70-tych z stropem drewnianym, standardowa kostka 10x9 jednopoziomowy planuję jego rozbudowę. Mam pytanie czy do celów rozbudowy mogę zaciągnąć kredyt mieszkaniowy i przeznaczyć go do celów przebudowy i wykończenia tj. rozbudowa instalacji, podłogi itp. Nadmienię ze planuję wziąć kredyt w wysokości 50000 tyś zł. w jakim banku najlepiej i w jakiej walucie. Dzięki za wszystkie porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 14.04.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Ja wlasnie sie rozbudowuje. Kredyt mozesz wziasc kazdy mieszkaniowy, wszystkie banki w kredytach mieszkaniowych maja opce remontu rozbudowy itp.A waluta... to juz jak uwazasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts