Funia 14.04.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Ojejuśku - ale jestescie fajni - już Was lubie. A tak na marginesie cos tam Jacusiu wypisywałeś o zdolnościa i talentach, a Tobie wcale nie brak. Czyta sie to fajnie, wiec budujcie szybko, żeby i pisać było o czym. Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 14.04.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Hej! Dołaczam do Funii z gratulacjami, czyta się superowo i juz się cieszę bo wiem że ciag dalszy nastąpi! pozdraawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 14.04.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Kochani, zdublował się wątek. Komentarze założyłam już jakiś czas temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 14.04.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Funia - dzięki Budujemy jak umiemy, a że nie umiemy to na razie papiery kolekcjonujemy .... No.... nie wiem co powiedzieć więcej .... to może coś jeszcz napiszę (kiedyś) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 14.04.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 No to Funia jako Założycielka musi wyrazić Oficjalną Zgodę na Zejście Wątku wyrażasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.04.2005 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 OCZYWIŚCIE W końcu co za różnica kto założył, ważne, ze komentujemy razem poczynania fajnych ludków. No dalej redakcjo USUWAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 14.04.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Już się złapałem za poręcze żeby mnie nie wyrwało jak Redakcja Pociągnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts