tomasz1 08.10.2002 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 Poszukuje informacji na temat budowy masztów telefoni komórkowej - WSZYTSKO - wymagania, Normy , Rozporządzenia , Ustawy , strony internetowe, cokolwiek związaego z budową masztów . PILNE!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Griszka 09.10.2002 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 po co? chory jesteś? przecież to nie elektrownia atomowa - szkodzić nie będzie o ile nie patrzy tobie w oczy.Pracuję w telefonii komórkowej i nadziwić się nie mogę. Sam pod domem mam maszt (ale konkurencji) i nie płaczę z tego powodu. Jeśli gmina pozwoliła na budowę masztu, to znaczy że spełnia wszystkie normy. No chyba, że jest to maszt 2m i będzie miał 1000 anten to trzeba się bać. jakby co to jestem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 10.10.2002 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 Witam. Możesz być pewien, że operator ma wszystkie pozwolenia i uzgodnienia, a jeśli budowa już się zaczęła to tracisz czas, bo wszystko jest prawomocne. Sebastian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts