Whisper 14.04.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Po zasypaniu fundamentów wylali u mnie chudziaka (tak jak u wszystkich ). Następnego dnia rano w garażu pojawiły się ślady psa... http://www.whisperjet.neostrada.pl/slady.jpg Pies nie zastygł w betonie tylko narobił śladów. UWAGA! Dostałem wiele raportów na temat tego psa: Jagna: Ja znam tego psa co Wam po garażu chodził. U nas też był. Poznaję po śladach. To ten sam. Nie zrobiliśmy zdjęć, ale pisałam o tym w dzienniku, więc nie łgam. rafałek: Żeby umiał się teleportować (ten pies) to bym podejrzewał, że to ten co się podkopuje do mojej szopki i wyżera kotu z miski... Funia: Ten sam pies był u nas w zeszłym roku, jak wylewaliśmy murek pod ogrodzenie. Ale kawał Polski przelazł, no no joola: pies był także u mnie, tyle, że w zeszłym roku i chodził po schodach Psa nigdy nikt nie widział, były tylko ślady jego obecności. Kogo jeszcze nawiedził pies-widmo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.04.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Mnie zostawia cos przydkiego w okolicach schodow (nieogrodzona dzialka). Jak ja nie znosze ludzi co puszczaja swoje psy samopas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts