saia 15.04.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Oddam Gruz (cegły i pokruszony beton)- okolice Warszawy , osobie, która może do mnie przyjechać i go sobie załadować ( np przy użyciu jakiejś mazyny) to co zostanie - jestem skłonna pomóc pozbierać. proszę o maile na priv.PozdrawiamSaia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karols 15.04.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 W jakiej okolicy Warszawy jest ten gruz i ile go jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saia 15.04.2005 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Rembertów. Jest go tak na średni kontener. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saia 15.04.2005 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Ogłoszenie nadal aktualne.mój e-mail: [email protected]pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts