Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOM FAMILIJNY B pracownia JOTA

Recommended Posts

Witam poszukuję informacji o przedmiotowym projekcie, czy jest dobry, czy występują błędy i większe problemy z tym projektem, zdjęcia z realizacji i inne uwagi osób które maja doświdczenie z tym projektem. Realne koszty budowy itp.

Link do projektu:

http://www.jota.gda.pl/index.cgi?cmd=VDT_EDIT&action=02&idn=15

Pozdrawiam Krzysiek...[/b]

• 10 months później...
  • 5 weeks później...

Cześć Chłopaki!

Widzą Aalbercik, że posłuchałeś mojej rady i wpadłeś na Forum Muratora... :wink:

Od wczoraj rozpoczęłam budowę (troszkę zmienionego zresztą) domku familijnego, ale już nie B, a G. Nasze zmiany poniosły za sobą małą modyfikację w wyglądzie zewnętrznym. Na temat relanych kosztów nie umiemy jeszcze teraz wypowiedzieć się dokładnie, gdyż wszystko dopiero przed nami! :p Jesteśmy jednak bardzo optymistycznie nastawieni. Tylko czy sam optymizm wystarczy???? :wink: Gdzieś na forum były zdjęcia tego domku. Ja również szukałam realizatorów tego projektu, jednak nie udało się. Jedyne co nam się udało, to zdobyliśmy adres ludzi z Inowrocławia, którzy rozpoczęli budowę jesieni ubiegłego roku. Pojechaliśmy tam. Widzieliśmy naszego Familijnego, ale w stanie surowym otwartym bez dachu. Ściany, piach na podłodze i bez ścian działowych. Niewiele tego, ale przynjamniej jakiś obraz ogólny zarysował się w naszych marzeniach. :D

A Wy? Zdecydowaliście się na kupno tego projektu? Na jakim jesteście etapie? A może Wam się udało znaleść kogoś, kto już wybudował ten uroczy domek???

Pozdrawiam Was ciepło!

I.... niech mury pną się do góry!!!

:D