kris_kow 15.04.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Witam poszukuję informacji o przedmiotowym projekcie, czy jest dobry, czy występują błędy i większe problemy z tym projektem, zdjęcia z realizacji i inne uwagi osób które maja doświdczenie z tym projektem. Realne koszty budowy itp.Link do projektu:http://www.jota.gda.pl/index.cgi?cmd=VDT_EDIT&action=02&idn=15Pozdrawiam Krzysiek...[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aalbercik 05.03.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Może jednak ktoś buduje ten domek. Bardzo mi odpowiada, i też byłbym zainteresowany tym projektem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 06.03.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Poszukaj dobrze sa gdzies zdjecia na forum tego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aalbercik 07.03.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Szukałem i niewiele znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aalbercik 09.03.2006 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Czy ktoś wybudował taki domek?http://www.jota.gda.pl/images/towary/2004-01-20-14-49-28-000000002246076_big_1.gif http://www.jota.gda.pl/images/towary/2004-01-20-14-49-28-000000002246076_big_2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niu 09.04.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Cześć Chłopaki! Widzą Aalbercik, że posłuchałeś mojej rady i wpadłeś na Forum Muratora... Od wczoraj rozpoczęłam budowę (troszkę zmienionego zresztą) domku familijnego, ale już nie B, a G. Nasze zmiany poniosły za sobą małą modyfikację w wyglądzie zewnętrznym. Na temat relanych kosztów nie umiemy jeszcze teraz wypowiedzieć się dokładnie, gdyż wszystko dopiero przed nami! Jesteśmy jednak bardzo optymistycznie nastawieni. Tylko czy sam optymizm wystarczy???? Gdzieś na forum były zdjęcia tego domku. Ja również szukałam realizatorów tego projektu, jednak nie udało się. Jedyne co nam się udało, to zdobyliśmy adres ludzi z Inowrocławia, którzy rozpoczęli budowę jesieni ubiegłego roku. Pojechaliśmy tam. Widzieliśmy naszego Familijnego, ale w stanie surowym otwartym bez dachu. Ściany, piach na podłodze i bez ścian działowych. Niewiele tego, ale przynjamniej jakiś obraz ogólny zarysował się w naszych marzeniach. A Wy? Zdecydowaliście się na kupno tego projektu? Na jakim jesteście etapie? A może Wam się udało znaleść kogoś, kto już wybudował ten uroczy domek??? Pozdrawiam Was ciepło! I.... niech mury pną się do góry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aalbercik 09.04.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Niu, a jak wygląda dom familijny G? Szukałem na stronie Joty i nie ma tam takiego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niu 09.04.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 No i na pewno go tam nie znajdziesz! Ponieważ zmiany były na tyle duże, że projekt zmienił sie na indywidualny. Za zmiany musiliśmy dodatkowo zapłacić i chyba dlatego nie można go zobaczyć na stronie Joty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts