Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Pytanie zupełnie poważne:

Jak i czym konkretnie, wykrywać gaz którym bandyci usypiają mieszkańców i obrabiają dom na tzw. "śpiocha".

Słyszałem historię, ze "gliniarz" na oględzinach pocieszył obrobionych mieszkańców, że mają szczęście że się w ogóle obudzili. Od innych słyszałem, ze byli z dziećmi w szpitalu. Inni sie budzą z bólem głowy.

Słyszałem o conajmniej kilku takich napadach więc traktuję temat poważnie i proszę o pomoc.

https://forum.murator.pl/topic/31777-z%C5%82odziejstwo-quotna-%C5%9Bpiochaquot/

Pytanie zupełnie poważne:

Jak i czym konkretnie, wykrywać gaz którym bandyci usypiają mieszkańców i obrabiają dom na tzw. "śpiocha".

Słyszałem historię, ze "gliniarz" na oględzinach pocieszył obrobionych mieszkańców, że mają szczęście że się w ogóle obudzili. Od innych słyszałem, ze byli z dziećmi w szpitalu. Inni sie budzą z bólem głowy.

Słyszałem o conajmniej kilku takich napadach więc traktuję temat poważnie i proszę o pomoc.

Potwierdzam, sporo jest takich przypadków (nawet mój sąsiad padł ofiarą takiego włamania).

Rozwiązanie jest TU

Dystrybutor:

El-cab Sp. z o.o

ul. Przemysłowa 12, 63-095 Murowana Goślina,

tel. +48 61 811 86 00

Staram się też zainteresować podjęciem produkcji czujek tego typu, polskiego producenta czujek gazu, firmę GAZEX (na razie bez powodzenia :-? ).

https://forum.murator.pl/topic/31777-z%C5%82odziejstwo-quotna-%C5%9Bpiochaquot/#findComment-608447