jaqbek 15.04.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Mam pytanie - przymierzamy się właśnie do kupna baraku na budowę, no i oczywiście będziemy musieli go przewieźć tym tzw. HDS-em (być może spory kawałek, bo ok. 50 km). Czy ktoś orientuje się, jaki może być koszt takiego transportu? Od czego on zależy? Tylko od odległości czy od gabarytów i ciężaru baraku też ? Może mógłby się z nami podzielić doświadczeniem ktoś, kto niedawno przewoził coś podobnego do siebie? Będziemy oczywiście dzwonić po firmach przewozowych, ale chcielibyśmy wiedziec, czy ceny jakie nam zaoferują, są wysokie czy nie. Z góry dzięki za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 15.04.2005 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 czesc Ja ostanio wiozelm kontener socjalny z Wawra za Piaseczno - troche mniej niz 50km. Zaplacilem za to 500,-.Za to cene dostalem Kamaza z HDSem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaqbek 15.04.2005 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 O kurcze, myślałem, że to tańsza impreza... Ale dzięki za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 21.04.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 A mnie to czeka w sobotę. Za 30 km zapłacę 400 zł lub jak dobrze pójdzie (tylko co pod pojęciem dobrze rozumie przewoźnik - ?) będzie 350 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 22.04.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Bess, na pewno pojdzie zle lub jeszcze gorzej . Ale 400 to i tak w porzadku - przy tak malych odleglosciach raczej nie patrzy sie kilometry tylko wycenia usluge jako calosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 22.04.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Bess, na pewno pojdzie zle lub jeszcze gorzej . Ale 400 to i tak w porzadku - przy tak malych odleglosciach raczej nie patrzy sie kilometry tylko wycenia usluge jako calosc. A skąd taki "optymizm"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freak 24.04.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Ja za 5 kilometrów zapłaciłem stówe jeszcze koleś powiedział że to taka promocja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 24.04.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 witam dwa tygodnie temu ze szczecina pod stargard szcz przewoziłem garaż blaszak 3 mx6m w całość i zaplacilem 3zl za km kmna okretke bylo 50 razem km tj 150 zl zestaw tir byl z naczepą do przewozu gabarytów w szczecinie jest gosciu który świadczy takie usługi w przystępnych cenah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 24.04.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 witam dwa tygodnie temu ze szczecina pod stargard szcz przewoziłem garaż blaszak 3 mx6m w całość i zaplacilem 3zl za km kmna okretke bylo 50 razem km tj 150 zl zestaw tir byl z naczepą do przewozu gabarytów w szczecinie jest gosciu który świadczy takie usługi w przystępnych cenah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 06.05.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Przewóz baraku na odległość ok.60km kosztował mnie 500zł. I to najtaniej co znalazłem, a ceny wahały się w granicach od 500zł do 2200zł !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaqbek 06.05.2005 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 My ostatecznie przewieźliśmy barak i 4m sześcienne desek na trasie Laski-Białołęka-okolice Prażmowa, tak że w sumie na pewno z 80 km jak nie więcej, za 550zł, z b.miłą obsługą i jeszcze pomocą przy załadowaniu desek. Także jesteśmy z usługi bardzo zadowoleni. Ewentualnym zainteresowanym służę namiarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa szymkiewicz 09.05.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 My w zeszłym tygodniu przewoziliśmy garaż STOLBUD, odległość w granicach 7 km. Gość zaśpiewał 200 zł , ostatecznie zapłaciliśmy 150 zł. Wydaje mi się po przeczytaniu waszych postów, że chyba trochę przepłaciliśmy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hankamaciek 11.05.2005 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 nie chce cie martwic ale bez dzwigu sie nie obedzie - hds tego nie wciagnie - dzwig liczy u nas 4zł/km i 150zl/godz + transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 11.05.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Spoko - HDSow jest kilka o roznym wysiegu i udzwigu. Moj barak udalo sie podniesc a stal za plotem - do Kamaza bylo okolo metra (a wysieg zmniejsza udzwig i to znacznie). Jak mozna podjechac blizej to mozna podniesc wiekszy ciezar.A wnioski sa takie ze w okolicach Warszawki usluga taka kosztuje ok. 500,- i placi sie nie od kilometra tylko za calosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts