Ew-ka 15.04.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Jest relacja ze spotkania Redakcji Muratora z nami i Nikol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 15.04.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Cały numer tylko o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.04.2005 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 między innymi tematami, takimi jak urządzanie ogrodu , więźba czy Forum drzwi antywłamaniowe,ogrzewana posadzka oraz wiele innych ciekawych tematów Ale najważniejsze NIE MA ROZKŁADÓWKI !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.04.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Kupiłem o 7 rano ale nie miałem czasu zajrzeć Może jutro się uda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.04.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 No to ładne kwiatki. Tomku zostaliśmy zidentyfikowani i już wiadomo, że Tomek1950 to Ty a Edzia to ja . Teraz to tylko trzeba mieć nadzieję, że nasi pracodawcy nie czytają Muratora i nie wpadnie im do głowy zajrzeć na forum. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 16.04.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Ale najważniejsze NIE MA ROZKŁADÓWKI !!!!!! Zgadzam się z Ew-ką Muratorze, dzięki za normalną okładkę Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 16.04.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Właśnie delektuję się smakiem kawy przy lekturze „ Muratora” ... a jest w tym numerze jak dla mnie, na czym oko zawiesić – moje tematy to: ogrzewanie olejowe , podłogówka i grzejniki w jednej instalacji , ogród dobrze urządzony itd... Nie miałam jeszcze czasu na przejrzenie płytki dołączonej do gazety ...ale nadrobię w wolnej chwili . Pozdrawiam słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.04.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 No to ładne kwiatki. Tomku zostaliśmy zidentyfikowani i już wiadomo, że Tomek1950 to Ty a Edzia to ja . Teraz to tylko trzeba mieć nadzieję, że nasi pracodawcy nie czytają Muratora i nie wpadnie im do głowy zajrzeć na forum. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.04.2005 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Witaj Edzia, wiem już jak wyglądasz . List w sprawie Nikoli wysłany, ale jeszcze nie dotarł do biura. Trzymam rękę na pulsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.04.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Witaj Edzia, wiem już jak wyglądasz List w sprawie Nikoli wysłany, ale jeszcze nie dotarł do biura. Trzymam rękę na pulsie. Bardzo dziękuję i bardzo się cieszę. A ja trzymam kciuki, żeby to się udało załatwić, aż boję się myśleć co będzie jak się nie uda. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 20.04.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Na wydanie majowe Muratora czekałem z niecierpliowością, gdyż w kwietniowym wydaniu była zapowiedź dalszego ciągu publikacji o systemach alarmowych. No i co ? Klapa ! Nic na ten temat nie znalazłem. Są za to inne ciekawe informacje, no i płytka CD.)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 20.04.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Straaasznie podoba mi sie przezentowany w Muratorze dom. Szczegolnie to polaczenie garazu z domem jest rewelacyjne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.04.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 ze 2 m-ce ostatnie zrobiłam przerwę w kupowaniu i wczoraj niespodzianka: fajna szata, fajne tematy i zamiast iść spać - pół nocy czytałam, a dziś rano..... oj ciężko było wstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMLAW 08.05.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Również podoba mi się dom prezentowany w nr 5. Podobnie jak Aleksandryta uważam że są tam fajne rozwiązania. Czy ktoś z forumowiczów wie co to jest za projekt.... jakiego autorstwa? Chciałby się skontaktować z architektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jotbe01 31.05.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Faktycznie ten dom robi wrażenie. Czytałem ten artykuł kilka razy i zaprojektowałem sobie do własnego domku identyczny taras. Ten taras to dokładnie to czego szukałem i chciałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.06.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Cały numer tylko o tym? Hahahhaaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts