Sylva 15.04.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Czy może ktoś już ma zbudowany bądź ma zamiar budować domek bliźniaczy APS 122 z Archi-projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaG 01.09.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 witam, jestesmy z mężem na etapie wyboru projektu, ale niestety mamy już "Taką" działkę, że warunki zabudowy otrzymaliśmy na dom bliźniaczy, bo działka jest bardzo wąska ( zaledwie 13 m), więc szukamy i spodobał nam sie projekt APS 122 przacowni Archi-projekt- jeżeli ktoś ma wiedze gdzie w realu można zobaczyć taki domek, i jeżeli możecie poradzić czy budowac z piwnica czy lepiej zostac na parterze to prosze o pomoc, bo jestesmy troszkę zieloni w tym temacie? prosze o pomoc... http://www.archi-projekt.com.pl/projekt.php?id=122 Jeżeli możecie polecić projekt domu bliźniaczego na działke 13x46 to chętnie poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaG 03.09.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 czy nikt na prawdę nie budował tego domu? o rany, to może nie mam co o nim myślec...to moze coś zaproponujecie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 04.09.2006 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Podałaś Magda link do strony głównej Archi-projektu a nie do samego APS 122. Popraw to to może ktoś się zainteresuje. Ja będę budowała APS 96. Projekt już mam, teraz pracujemy nad jego adaptacją tak że mam sentyment do APS-ów. Ładne bliźniaki widziałam też w katalogu Lipińskich.Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts