Sylva 15.04.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Co myślicie o zamieszkaniu z teściową?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.04.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Zależy od różnych czynników. Ja mam zamiar mieszkać z teściową Dlaczego? Jest sama i nie wyobrażam sobie, że moglabym ją na starość zostawić samą zdaną tylko na siebie. W tej chwili pracuje za granicą i nam pomaga. Wcześniej mieszkaliśmy razem i różnie to bylo Czasami bardzo nieciekawie Teraz inaczej widzę niektóre rzeczy Może wreszcie dogania mnie tzw mądrość życiowa Napisz więcej dlaczego mialabyś z nią mieszkać? Ty chcesz, ona czy twój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 15.04.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Były już takie tematy poruszane - http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=31388&highlight http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=22370&highlight ponad 200 postów. Obrażano się na siebie, niewybrednie się atakowano. I nic z tego nie wynikło. Nikt nikogo nie przekonał.Może starczy tego tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.04.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 ...heeeeeeeej, slusznie prawisz Wowka i taki jeden to nawet zbieral materialy do pracy doktorskiej nt. J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 15.04.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Ja jednak myślę,że nie ."Młodzi" powinni mieszkać sami- to jest prawda!!!Choćby to była najlepsza mama!Jednak są takie sytuacje ,że nie ma innej możliwości,ale wtedy nie ma co gdybać.Jeżeli jest jakieś inne,dobre rozwiązanie to uważam,że należy rozważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylva 15.04.2005 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Chodzi o to że mam dopiero zamiar się budowac a ona już ruca tekstem że się do nas wproadzi jak się pobudujemy.nie wiem...co będzie to będzi e..he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylva 15.04.2005 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Ale wszycy macie rację.nie ma na to rady.raz będzie dobrez a raz źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 15.04.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Ale wszycy macie rację.nie ma na to rady.raz będzie dobrez a raz źle. lepiej nie ryzykuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 15.04.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Oj nie!!! Tylko nie z tesciem i tesciowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 15.04.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Może starczy tego tematu? Wowka, jak Ci starczy to sie nie udzielaj, a moze komus sie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 19.04.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Nigdy w życiu.............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 19.04.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Chodzi o to że mam dopiero zamiar się budowac a ona już ruca tekstem że się do nas wproadzi jak się pobudujemy.nie wiem...co będzie to będzi e..he Jeżeli teściowa ma takie podejście już na początku, to wybuduj mniejszy dom albo bardzo daleko od jej znajomych, żeby tylko się nie wprowadziła. Nie jestem taka przeciwko teściom, moja mogłaby z nami mieszkać chociaż ma czasem humorki. Ale jeżeli ktoś próbuje coś na siłę to się bronię...... Nie daj się!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.04.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Co myślicie o zamieszkaniu z teściową?? Mam na to jedna odpowiedz - nie I to nie tylko o tesciowa chodzi - tak samo nie z kim kolwiek innym. Tylko maz, zona, dzieci. Wtedy jest zdrowo i milo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 19.04.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 a ona już ruca tekstem że się do nas wproadzi jak się pobudujemy. Grzecznie, acz stanowczo bym odmówił. Tyle, że ja jestem w tyle dobrej sytuacji, że nie mieszkałem i nie zamierzam mieszkać z teściami. Gdybym mieszkał u nich po ślubie miałbym olbrzymiego kaca moralnego jeśli bym odmówił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 19.04.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 A ja bardzo bym chciala mieszkac tylko z mezem i w przyszlosci z dziecmi,ale niestety bede musiala zabrac mame i babcie ze soba.Gdyby tata zyl pewnie by tak nie bylo,ale teraz nie mam innego wyjscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 19.04.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 A mąż już o tym wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 19.04.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 A mąż już o tym wie ? Wie i nie jest z tego powodu szczesliwy.Moja mama nie jest osoba konfliktowa ,ale wiadomo chcialby mieszkac tylko ze mna .Ja nie mam wyjscia ,nie moge jej tak zostawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewasuw 19.04.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 ja nigdy nie chciałam mieszkać ani z rodzicami ani z teściową...teściowa chce mieszkać sama...moi rodzice chcą mieszkać sami....jesteśmy więc w bardzo komfortowej sytuacji...w sumie Ci nie pomogłam ale to jest Twoja decyzja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 19.04.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 A mąż już o tym wie ? Wie i nie jest z tego powodu szczesliwy. Widzę znakomite podłoże do przyszłych nieporozumień i konfliktów małżeńskich. Rozumiem, że nie masz wyboru bo mama sobie sama nie poradzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.04.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 aha26 przepraszam za niedyskretne pytanie, ale dlaczego nie możesz ich tak zostawić? Czy są niepełnosprawne i wymagają Twojej codziennej opieki i pomocy w zwykłych czynnościach życiowych? Bycie osobą niekonfliktową wcale nie oznacza, że wszyscy będą się w towarzystwie takiej osoby dobrze czuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts