Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co to za larwa? - mam tego dużo w kompostowniku

Recommended Posts

Redwald, ależ się wyżywasz z powodu tego chrabąszcza :wink: , niszcz go sobie ile chcesz, u mnie jest bezpieczny :lol:

Trochę pojmuję co to plaga, bo mam tak z pszczołami. Nie wiem skąd przylatują, ale co roku spędzają z nami sporą część lata i mój basen traktują jak wodopój. Dla nas ludzi w tym czasie - wstęp wzbroniony, a przynajmniej mocno ograniczony. Najgorzej jest między godz. 17-19.00 No i...muszę z tym żyć :D One też chcą żyć i pić.

• Odpowiedzi 66
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No tak, to rzeczywiście był pędrak :oops: Chyba coś złego się ze mną dzieje. Pędraki mają jedną zaletę - mają dużo kalorii.

Pedraki wyladowaly w terrarium gekonow toke. W pakunku, ktory dostalam od Luski naliczylam prawie 40 sztuk :o

Gekony toke pieknie dziekuja za poczestunek ;)

Redwald, ależ się wyżywasz z powodu tego chrabąszcza :wink: , niszcz go sobie ile chcesz, u mnie jest bezpieczny :lol:

Trochę pojmuję co to plaga, bo mam tak z pszczołami. Nie wiem skąd przylatują, ale co roku spędzają z nami sporą część lata i mój basen traktują jak wodopój. Dla nas ludzi w tym czasie - wstęp wzbroniony, a przynajmniej mocno ograniczony. Najgorzej jest między godz. 17-19.00 No i...muszę z tym żyć :D One też chcą żyć i pić.

No wiesz miedzy pszczolami a niektorymi chrabaszczami jest jednak pewna zasadnicza roznica. Pszczoly, poza tym, ze moga kogos uzadlic, nie szkodza zadnym roslinom a wiec rowniez naszym uprawom. Ponad to robia same pozyteczne rzeczy.

• 1 year później...