Kasia385 10.05.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Redwald, ależ się wyżywasz z powodu tego chrabąszcza , niszcz go sobie ile chcesz, u mnie jest bezpieczny Trochę pojmuję co to plaga, bo mam tak z pszczołami. Nie wiem skąd przylatują, ale co roku spędzają z nami sporą część lata i mój basen traktują jak wodopój. Dla nas ludzi w tym czasie - wstęp wzbroniony, a przynajmniej mocno ograniczony. Najgorzej jest między godz. 17-19.00 No i...muszę z tym żyć One też chcą żyć i pić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.05.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 No tak, to rzeczywiście był pędrak Chyba coś złego się ze mną dzieje. Pędraki mają jedną zaletę - mają dużo kalorii. Pedraki wyladowaly w terrarium gekonow toke. W pakunku, ktory dostalam od Luski naliczylam prawie 40 sztuk Gekony toke pieknie dziekuja za poczestunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.05.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Redwald, ależ się wyżywasz z powodu tego chrabąszcza , niszcz go sobie ile chcesz, u mnie jest bezpieczny Trochę pojmuję co to plaga, bo mam tak z pszczołami. Nie wiem skąd przylatują, ale co roku spędzają z nami sporą część lata i mój basen traktują jak wodopój. Dla nas ludzi w tym czasie - wstęp wzbroniony, a przynajmniej mocno ograniczony. Najgorzej jest między godz. 17-19.00 No i...muszę z tym żyć One też chcą żyć i pić. No wiesz miedzy pszczolami a niektorymi chrabaszczami jest jednak pewna zasadnicza roznica. Pszczoly, poza tym, ze moga kogos uzadlic, nie szkodza zadnym roslinom a wiec rowniez naszym uprawom. Ponad to robia same pozyteczne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.05.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 a moje lenie marcowe chyba odleciały albo się przedemną chowają przynajmniej w sobotę były tylko pojedyncze osobniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.05.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 U nas za to komary się pojawiły. A cholery żywotne takie... Trafisz takiego a on nic. Przynajmniej nasze zwinki bedą miały co jeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.04.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 inwazja lenia się rozpoczęła .....może jednak trzeba było spalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 16.04.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 U mnie jeszcze Lenia nie widać, ale zato chrabąszcza jest coraz więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts