dop729 17.04.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Witajcie . Od 3 lat mam na działce stawek o pow. 100m2. Latem zarasta mi długimi nitkowatymi głonami, które usuwam ręcznie Może ktoś zna sposób jak ich się pozbyć. POZDROWIENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 27.04.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Podobno są tabletki ograniczające rozrost glonów. Ja jeszcze nie mam ani stawu, ani oczka wodnego, ale się już trochę o tym naczytałem. Podobno mocno nasłonecznione zbiorniki szybciej zarastają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 01.05.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Ja też mam podobny problem z oczkiem wodnym-zarasta niesamowicie i to w kilka dni. wczoraj sie dowiedziałem ,że jeśli nie mam ryb i roslin w oczku to mam wlać trochę Ace. Wyżre wszystko. No ale zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 02.05.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Mam bekę na wode do podlewania i tez były w niej glony dosypałem wapna i teraz woda jak kryształ może to jest metoda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts