romi_25 17.04.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Proponuje nowy wątek, a wydaje mi się że tamat jest potrzebny, gdyż wielu z nas budujących szuka informacji gdzie można kupić materiał w niewygórowanej cenie lub też odkupić od innego forumowicza. Tak tez było ze mną, kiedy kupiłem stemple od innego forumowicza któremu juz nie były potrzebne za 1/3 ceny nowego (pozdrawiam). Ze swojej strony mogę polecić geodetę, który wykonywał mi aktualizację mapy zasadniczej z Wołowic k.Krakowa. Cena 600zł za 5 mapek.Aktualnie szukam desek na szalunki nadających się jeszcze do wykorzystania oraz pakamery lub blaszaka.Jeśli jest ktoś zainteresowany swierkami to mam na sprzedaż około 30 ładnych drzewek (kupiłem za dużo).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 18.04.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Ja jestem zainteresowana namiarami na firmę handlującą materiałami na dach. Może ktoś poleci tą w której kupował albo odradzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakier01 24.05.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Jaką masz odmiane tych swierkow i za ile chcesz sprzedac. Jakie duze one juz sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dreju 25.05.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 chyba mam tańszego geodetę z Wieliczki mój tel.504 738 901 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts