Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Kamila1967 - dziennika MES

jolana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 175
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale bycza działka, tak mi się wydawało, że jest duża. Gratuluję!

Moja ma 26x37m,- 962m kwadratowe. D24 wejdzie, ale tak na styk. Mam obok tej samej wielkości wolną działkę do kupna, ale cena nie dla mnie :cry:, szkoda teraz wywalić 35 kPLN, bo można w to miejsce zacząć budowę domu. :D

• 1 month później...

Jak tam Twoja makietka? :D

Ta z muratora wygląda super :) trzeba przypomnieć sobie harcerskie czasy i zbudować domek. :lol: Pewnie przeszła Ci już chęć - ja też planowałem ale jak przyszły prblemy w realu to i o makietce zapomniałem. :wink:

Zyczę samych zwycieskichpojedynków z wszechobecną biurokracją i wybrania dobrej ekipy budowlanej. Zaoszczędzisz trochę zdrowia i czasu.

pzdr

Miras

• 3 weeks później...

PaF*

Po pierwsze gratulki.

Faktycznie wiele już dokonałeś na tym świecie. :wink:

Jeszcze tylko domek i można "brykać na emeryturę" i cieszyć się zyciem.

Uwaga w sprawie makietki. Jak już ją zepsułem przyszło mi do głowy,że można było zrobić ksero i to w powiększeniu i o ile życie było by prostsze.

:D :D

• 4 weeks później...

Z tym kominkiem to dobry pomysł, ja się zastanawiałem, aby zrobic podobnie, tylko, że kominek miałby 2 ścianki prostopadłe do siebie, jak na foto poniżej

http://img79.imageshack.us/img79/3829/okkominek4a9td.th.jpg

http://img98.imageshack.us/img98/7599/okkominek7a3ex.th.jpg

Właśnie o ten widok z dwóch stron mi chodzi.

Ciekawie by wyglądało, gdy ogień oświetlałby oba pomieszczenia (jadalnię i salon)

• 8 months później...
  • 3 weeks później...

umowa była przygotowana do podpisu, ale to nie ma znaczenia ponieważ gdzie takiego gościa potem znaleźć. Co ciekawe ta ekipa wybudowała 3 domy moim znajomym w ciągu ostatnich lat, a jednemu jeszcze kończą więc trudno się było spodziewać takiego "wałka".

Ważne, że nie wtopiłem finansowo. A prawdziwy problem, że muszę teraz kogoś szybko znaleźć.

:D

• 2 weeks później...