maksiu 24.06.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Witaj Kamilu pisałeś w dzienniku że będziecie mieli w łazienkach Paradyż Fascia, nie widziałem zdjęć w dzienniku, rozumiem że łazienki jeszcze nie zrobione.Tak sie składa że moja żona zachorowała na punkcie tej kolekcji i byłbym wdzięczny jak już będziecie po łazienkach o kilka słów odnoście efektów w naturze, bo w katalogu wygląda to naprawdę dobrzepozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 25.06.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Gdzie masz licznik na wodę? Mam zrobiony projekt przyłącza - i u mnie może wejść do garażu (na końcu) lub do pomieszczenia gospodarczego (ale tam ma być przecież skład opału... ). Podejrzewam, że Ty masz w piwnicy? I wygrałeś wiertarkę. No prawie bo faktycznie jest w piwnicy ale w kotłowni. Myślę, że zanim go węgiel przysypie to zdążę wrzucić jakieś 5 ton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 25.06.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witaj Kamilu pisałeś w dzienniku że będziecie mieli w łazienkach Paradyż Fascia, nie widziałem zdjęć w dzienniku, rozumiem że łazienki jeszcze nie zrobione. Tak sie składa że moja żona zachorowała na punkcie tej kolekcji i byłbym wdzięczny jak już będziecie po łazienkach o kilka słów odnoście efektów w naturze, bo w katalogu wygląda to naprawdę dobrze pozdrawiam maksiu Słońce jednak świeci a do mojego skromnego dzienniczka zajrzał sam Olimp Tak to prawda. Mamy kolekcję Fascia Blue i prawdą również jest, że łazienka nie jest gotowa. Zakładam, że jeszcze ze 2 tydnie i można będzie ją pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bentul 04.07.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Jeśli nie sprawi Ci to nadmiernego kłopotu, zrób proszę zdjęcie prawidłowego połączenia gąsiorów (w zbliżeniu jeśli się uda...) w miejscu, w którym każdemu przeciętnemu dekarzowi sprawia to trudność (a przynajmniej Twojemu i mojemu ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 04.07.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Jeśli nie sprawi Ci to nadmiernego kłopotu, zrób proszę zdjęcie prawidłowego połączenia gąsiorów (w zbliżeniu jeśli się uda...) w miejscu, w którym każdemu przeciętnemu dekarzowi sprawia to trudność (a przynajmniej Twojemu i mojemu ). Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 11.07.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Zapomniałem o tym zdjęciu. Ale chyba się poprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bentul 19.07.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Zapomniałem o tym zdjęciu. Ale chyba się poprawię. Mam nadzieję... Cały czas jeszcze w to wierzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 19.07.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Zapomniałem o tym zdjęciu. Ale chyba się poprawię. Mam nadzieję... Cały czas jeszcze w to wierzę... Masz rację Ale zarobiony jestem ostatnio. Nawet nie mam czasu żeby coś do dziennika wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bentul 06.08.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Zapomniałem o tym zdjęciu. Ale chyba się poprawię. Mam nadzieję... Cały czas jeszcze w to wierzę... Masz rację Ale zarobiony jestem ostatnio. Nawet nie mam czasu żeby coś do dziennika wkleić. :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.08.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Tych, którzy czekają na nowe info i zdjęcia proszę o chwilę cierpliwości. Zacząłem się przeprowadzać i nie mam już neta. Ja czekam... zwłaszcza na zdjęcia łazienki pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.09.2007 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Kamilu, dzięki za zdjęcie... jeśli dało by radę to czy mógłbym prosić o więcej zdjęć (w większym rozmiarze) na maila? jakby co to podaje adres [email protected]pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bentul 20.09.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Lepiej późno niż wcale... Dzięki za fotkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 20.09.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Kamilu, dzięki za zdjęcie... jeśli dało by radę to czy mógłbym prosić o więcej zdjęć (w większym rozmiarze) na maila? jakby co to podaje adres [email protected] pozdrawiam m. Postaram się coś cyknąć w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bentul 20.09.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Ale strzał! Ta sama data i godzina publikacji... Byłem jednak nieco szybszy! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 20.09.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Ale strzał! Ta sama data i godzina publikacji... Byłem jednak nieco szybszy! Pozdrawiam! O sekundę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 15.05.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Postaram się coś cyknąć w weekend Kolego, kolego ... weekend to się już skończył i to dawno temu Żyjesz ??? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts