Alanta 12.02.2003 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2003 Alicjanko, ja sobie nie wyobrażam, żeby taka kobieta jak Ty-żywa, energiczna i twórcza (takie mam wrażenia po lekturze dziennika ) wytrzymała z gapą . Ja mam kotkę z charakterem, która się wszystkim stawia i nie wyobrazam sobie, zeby mieszkać z jakimś gapowatym kotem A jeśli chodzi o rybki, to nie każdy pokarm uczula, zapytam Mojego o szczegóły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2003 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2003 No proszę, jak się psiary z kociarami dogadały. Alicjanko-nie masz wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 12.02.2003 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2003 Najbardziej z rybich pokarmów uczulają dafnie. Miałam po nich oczy jak BALONY - BALERONY. Teraz moje ryby są na diecie roślinnej, a ja mam zwykłe oczy. Smacznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 13.02.2003 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 On 2003-02-12 21:32, Osówka wrote: Najbardziej z rybich pokarmów uczulają dafnie. Miałam po nich oczy jak BALONY - BALERONY. Teraz moje ryby są na diecie roślinnej, a ja mam zwykłe oczy. Smacznego. Jest jeszcze pokarm sztuczny, ten napewno nie uczula i dla rybek smaczniejszy, ja takim karmie. Czy tobie smakowalaby salata ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 13.02.2003 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 No nie mam wyjścia! Trochę mi ulżyło, że tak mi każdy zgodnie radzi. Natomiast co do wielkości i temperamentu, to już kilka razy słyszałam, a nawet widziałam zdjęcia, że ktoś wziął najmniejsze szczenię z miotu, które miało tak dobry apetyt, że wyrosło na SUMO. Druga znowu osoba wzięła bardzo spokojne szczenię, które w jej domu się totalnie uaktywniło z braku innych-silniejszych szczeniąt. Tak więc podobno nie ma reguły. Alicja PS Z rybek mimo wszystko zrezygnuję. Jakoś mnie "nie kręcą"... [ Ta wiadomość była edytowana przez: Alicjanka dnia 2003-02-13 10:35 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 13.02.2003 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Mnie rybki też nie kręciły... dopóki nie wydałam się za akwarystę Suchy pokarm często moze uczulać. Alicjanko, mogę Ci polecić akwarium roślinne - paludarium, taki zbiornik jest dobry w domu uczuleniowców, bo nawilża powietrze. Można w nim trzymać parę rybek roślinożernych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 17.02.2003 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2003 Opalko, Widziałam hovawarta, czarną sukę! Właścicielka ma goldenkę i właśnie hovawartkę i ma niezłe komiczne sytuacje z tej przyczyny, bo nikt postronny nie potrafi odgadnąć co to za rasa: ja ją np wzięłam za flat coated retrievera. Bardzo miła sunia, moje dzieci się z nią bawiły do bólu. Różni się od goldenów tym (oczywiście oprócz głowy), że ma bardzo miękki jedwabisty włos, coś jak seter irlandzki (w dotyku). Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2003 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2003 Tak te psy czasem przypominają fcr.Choć nuby nie powinny,jak mawiają ortodoksy. A jak z psychiką? Jak się układa z rodziną i drugim psem?Jestem ciekawa. Pozdrówka Ps.Czy ja przeoczyłam,czy imię dla Waszej jest juz wybrane?Dziewczynki chyba już wybrały, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 20.02.2003 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Opal, Za mało rozmawiałam z właścicielami, żeby dowiedzieć się szczegułów porozumienia. Ci ludzie mam wrażenie nie mają dzieci tylko trzy psy (trzeci to suka z tych małych pokracznych - buldog francuski? Nie wiem). No i wszystkie sobie w zgodzie żyją, na spacerze były wszystkie bardzo przyjazne moje dzieci się spokojnie nad nimi pastwiły. A o imieniu to do ostatniej chwili się waży. Po drodze przerobiliśmy wszystkie imona z bajek (Lady, Kiara, Fiona), był też mocny kandydat "India", potem "Bayka". Chciałam, żeby to imię coś znaczyło, z czymś mi się kojarzyło. No i wczoraj wymyśliłam imię które najbardziej mi się podoba. Kojarzy mi się z wolnością, szerokimi przestrzeniami, pastelowymi sawannami, marzeniami o podróżach. A ponieważ pies też jest wymarzony więc marzenia byłyby powiązane. A to imię to "Kenia".Co o tym myślicie?Aha. W sobotę odbieram moją sunię!!!!Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.02.2003 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Kenia super! Tylko,żeby ktoś nie pomylił z Henia. Może Kenya? Już w sobotę?Suuuper..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 20.02.2003 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 No chyba masz rację, że Kenya będzie lepiej, bo w przeciwnym wypadku każdy będzie chciał wiedzieć czy to nie od Kenia z Big Brothera Jako kandydatka była też Alaska, ale trochę za długie, żeby wołać na spacerze Alaskaaaaaaa... Ściskam, A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.02.2003 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Jesze ktoś by zrozumiał:Ale laska. Całkiem uzasadnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 21.02.2003 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Alicjanko, czy brałaś pod uwagę jakieś taneczne wersje imienia?Przecież taka blondyna wciąż będzie się cieszyć, machać ogonem i całym kuperkiem, a tańczyć też lubicie (widać to na zdjęciach).Cóż mogę podsunąć: Samba, Salsa, ...co tam jeszcze?Udanych chrzcin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2003 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Samba-bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 21.02.2003 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 To może Asereje (fon. asere) ( to z Las Ketchup) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 21.02.2003 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Osówka, Na to kompletnie nie wpadłam, a przecież masz ogromną rację! Najbardziej z "imion tanecznych" podoba mi sie Samba, bo chyba najzgrabniej ją używac dla psa I znowu muszę myśleć, a prawie byłam juz zdecydowana! Miłego weekendu - dla mnie będzie mokry... PS Czy wiecie, że na świecie jest już dyscyplica tańczących psów? Jest nawet strona www na ten temat, są konkursy itp. Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2003 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Niech zgadnę.Pudle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 21.02.2003 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Ależ skąt! To są wszelakie rasy!Zobacz sama film z goldenem: http://www.musicaldogsport.org/VideoCarolyn.htmalbo wilczurahttp://www.musicaldogsport.org/VideoBarb.htm Mnie sie to podoba!A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 21.02.2003 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 [ Ta wiadomość była edytowana przez: Smok dnia 2003-02-21 18:22 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 24.02.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Mam już psa! Nie zgadniecie jak ma na imię! YVETTE!!! Ponieważ ma takie imię rodowodowe, więc postanowiliśmy już nie kombinować tylko pozostać przy tymże. Zdjęcia zamieściłam na: http://community.webshots.com/album/62940197nveMBt Wszyscy w domu już wpadliśmy po uszy! Kupiła nawet mojego męża który podobno zbytnio zwierząt nie lubi... A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts