Maluszek 13.03.2003 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 A ja dalej nie mogę zobaczyć Brandona i małego Bakcylka Coś nie tak jest z tymi linkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 13.03.2003 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 Maluszek mi link też nie działa, ale wejdź po prostu na Albumy i alfabetycznie poszukaj sobie Bradona i Bakcyla. Tak działa Fajne psiaczki. Ja, wielbicielka bokserków, po przeczytaniu opisu berneńczyka Jagny, opowiedziałam mojej siostrze, wybierającej właśnie rasę dla siebie, o berneńczykach. I po tygodniu moja siostra zamówiła bernusia Piesio przyjdzie na świat w maju. Więc trzeba będzie zrobić spotkanie forumowych berneńczyków, tych małych i tych dużych. I bokserek też przyjdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.03.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 Znalazłam Bradona - jest uroczy Zamiast Karoliny podaję link do jej strony: http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=6255&kat=18&grupa=0&nxt=0 Ale dalej nie mogę znaleźć malutkiego Bakcylka. [ Ta wiadomość była edytowana przez: Maluszek dnia 2003-03-13 10:07 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 13.03.2003 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 Więc ja też się pochwalę swoim psiaczkiem. Pewnie zachwycicie się raczej goldenem mojego brata, ale zapraszam do obejrzenia zdjęć mojego bokserka Mam nadzieję, że ten link zadziała. http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=6278&grupa=2&kat=0&a=marta_ja Pozdrawiam, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bordoś 13.03.2003 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 No to ja też się pochwalę - co prawda to dopiero pierwsze kroki w projektowaniu mojej strony ale kilka zdjęć moich pociech jesthttp://www.free.polbox.pl/k/kosmo0/h.html [ Ta wiadomość była edytowana przez: Bordoś dnia 2003-03-13 11:30 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 13.03.2003 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 Bordoś to wszystko Toje???? Dogi de Bordeaux to obok bokserów moja ulubiona rasa! I bardzo chciałabym mieć takiego Są śliczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bordoś 13.03.2003 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 No cóż wszystko moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 13.03.2003 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 A bokser to bokser Każdy właściciel uważa swoją rasę za najwspanialszą Ja nie wyobrażam sobie posiadania innego psiaczka niż bokser. Ale bordosia też kiedy będę miała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bela 13.03.2003 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 Karolina - śliczne są oba pieski, i Twój i brata... mdziubek - nie mogę wyjść z podziwu Są prześliczne !!! Szkoda, że nie mam czasu (bo mam harówkę w pracy...), bo bym się rozpisała na temat ich śliczności i w ogóle charakteru jamników... Jestem z tych właścicieli, którzy się przyznają... :grin::grin: i są bardzo szczęsliwi z tego powodu. Ale oprócz jamników, których w obecnym domu mam 3 - chciałabym mieć w nowym domu pitbulla, który już się nawet urodził... Ale Cóż ja mam zrobić? Jamników do nowego domku nie wezmę, bo są przyzwyczajone do miejsca, więc nowego psa muszę mieć, bo nie wyobrażam sobie życia bez psinki... Ale chyba poczekam do następnej wiosny (aż się będę przeprowadzać), ale znajoma sunia od której chciałam szczeniaczka ma już więcej nie mieć małych... Może ktos z Was da mi namiar na dobrą/sprawdzoną/zrównoważoną "rodzinkę" pibuli/amstafów. B [ Ta wiadomość była edytowana przez: Bela dnia 2003-03-13 13:11 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.03.2003 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Jagno, odpisuję na Twój wczorajszy post, który dzisiaj zniknął Czary jakieś czy cuś. Jaguś na Twój link to weszłam wczoraj, żeby obejrzeć kocurki. A z kocurkami obejrzałam również Bakcyla i jakoś tak nie zauważyłam, że na pierwszym zdjęciu to Bakcylek malutki był. Po prostu szukałam malutkiego szczeniaczka a tu duży psiurek sobie leży no i tak jakoś wyszło [ Ta wiadomość była edytowana przez: Maluszek dnia 2003-03-14 10:08 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 14.03.2003 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Naprawdę wszystkie wczorajsze posty poszły w eter ... Dziewczyny - wasze psiulki są cudne . Zakochałam się bez pamięci w bernusiach, to się chyba odbije na moim zdrowiu Marta, Maks jest przesłodki (bokserki, to moja pierwsza, niestety niespełniona, miłość), a ta fotka z płotek jest wprost piękna Jagna, Twoje kocurki zostały wydrukowane i pokazane mojemu mężowi, który jest od dawna wielbicielem persiaków - zauroczyły go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 14.03.2003 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Rzeczywiście poginęły nasze posty! Może nas już tu nie lubią.. Jaga35, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdziubek 15.03.2003 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2003 hmmm, no rzeczywiście posty pogineły, bo i mojego wczorajszego nie ma?? Może redakcja się pogniewała, że latamy po innych stronach W każdym razie napisałem epos na temat charakteru jamników, którego już nie powtórzę i zapraszałem do obejrzenia mojej jamniczki ze swoim najlepszym kumplem - wilczurem mojej dziewczyny. Nie jest to rasowiec, ale jest najsłodszym i najkochańszym psem pod słońcem i mimo wojennego imienia Ares, jest bardzo spokojny i zupełnie nie bojowy. http://republika.pl/mdziubek/photo1.html fotka jest na stronie którą stworzyłem ponad rok temu przy okazji studenckiego wyjazdu do Niemiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bela 16.03.2003 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2003 mdziubek - śliczna jamniczka. Szkoda, że zaginął Twój epos, bo bym z checią poczytała... Jak zeskanuję zdjęcia, to też Wam przedstawię moje trzy "przegubowce". B [ Ta wiadomość była edytowana przez: Bela dnia 2003-03-16 22:46 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 17.03.2003 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Moje podziękowania dla Maluszka za umieszczenie linku do Bradona też zniknęły. Sandal!!! No i napisałam też trochę o małym potworze, jak się rozwija i jak rozrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 17.03.2003 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Wczoraj dostał tabletkę na odrobaczanie, zniósł to dzielnie. Boję się go nie przekarmić, ale co mam zrobić jak on jest ciągle głodny? Jakbym go żywiła wedle tabelek na opakowaniach to by już mi chyba padł z głodu. Przez dwa tygodnie przybyło go 2 kilo i chyba urósł. Dzisiaj zrobił nam niespodziankę i pobudka była o 5.20 zamiast o 4.00. To chyba zasługa dzieci znajomych, które go nieźle wczoraj wymęczyły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aries 17.03.2003 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Bela - Piszesz, że jamników do nowego domku nie weźmiesz, bo są przywiązane do miejsca.A co się z nimi stanie jak je zostawisz?Czy psiaki nie tęsknią za swoim panem/panią.Mnie się zdawało, że to raczej koty przywiązują się do miejsca, a psy do właściciela. Z praktyki wiem, że i jedne i drugie można ze sobą zabierać. Moja psina, kiedy wychodzę na cały dzień z domu (co zdarza mi się bardzo rzadko) nie chce jeść, pić, a nawet nie chce wyjść siusiu.Tylko leży i patrzy w drzwi swoimi ogromnymi sarnimi oczętami.Jest potwornie smutna.A bardzo sporadyczne wyjazdy (góra 2 dni) to dla niej potworna męka.Nic tylko leży i "płacze". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bela 21.03.2003 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 aries - pewnie, że będą za mną tęskinić, ale uważam że za moimi rodzicami i siostrą (którzy zostaną w sarym domu) jeszcze bardziej... a ja je będę odwiedzać. Zawsze to będzie łatwiej jak ja do nich będe codziennie wpadać po pracy, niż by miała cała rodzina mnie codziennie nawiedzać...No i zostaną na "swoich śmieciach" to im będzie łatwiej znieść rozłąkę ze mną, niżby miały być w nowym/obcym miejscu prawie cały dzień same, a mama niedługo idzie na emeryturę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.03.2003 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Może to kogoś zinteresuje: Od 4-6 kwietnia na Torwarze będzie organizowana międzynarodowa wystawa psów. Berneńczyki będą wystawiane 5 kwietnia o godz. 10:00. Jest okazja do spotkania wielbicieli berneńczyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 27.03.2003 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Słuchajcie, Tu jest mowa o jamnikach i psach "większego kalibru". Ostatnio moja znajoma, która miała jamniczkę ok. 3 letnią, wprowadziła się do swojego domu i wzięła sobie szczenię (suczkę) rotwailera. Walka o dominację między tymi dwiema suczkami skończyła się niestety śmiercią jamniczki. Wystarczyło, że ta druga chwyciła ją za kark i mocno szarpnęła. Poszedł kręgosłup. Jamniki to małe psy o wielkiej duszy, tak więc piszę tą historię ku przestrodze. Jeśli chcecie mieć dwa psy o krańcowo różnych rozmiarach, to chyba lepiej najpierw mieć tego większego. Mały jak przyjdzie drugi, to nawet jak podskoczy jako szczenię zostanie sprowadzony do parteru i po kłopocie. W przypadku mojej znajomej jamniczka nie mogła się pogodzić z utratą swojej pozycji, więc doszło do tragedii.Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts