Jagna 25.08.2003 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 ... Będę go mieć już w październiku. Tylko czy dom się zdąży "wykończyć"? Jak to już w październiku? Jakim październiku?! Przecież zaraz potem Boże Narodzenie, śnieg, mróz.... Ja nie chcęęęę Za to mój futrzasty się ucieszy, on lubi zimę baaardzo. Ciekawe jaki będzie Twój howek. Rozumiem, że będzie czarny, nie blond. Super. Gratulacje A z tym schroniskiem, to chwała Ci za to A ja chyba się zdecyduję na Leonbergera jak już dom powstanie, chociaż straszą co poniektórzy, że bywają agresywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 25.08.2003 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Hej! No tak, szczeniak jest oczywiście czarny. Oba koty nasze czarne ze skarpetkami lub w rękawiczkach białych, ten piesek "dochodzący" też czarny. Sąsiad nawet tak go ochrzcił, choć on miał imię Misio. Tylko "niespodzianek" biały. Przyznam się jeszcze, że mamy też kucyka szetlandzkiego, on też jest ....czarny (tzn. w języku koniarzy kary). Ja mam czarny charakter i wszystko gra . Z tego co czytałam to leonbergery nie bywają agresywne (zasadniczo) bez wyraźnej potrzeby, ale zawsze to loteria. Ja jednak po swoich zwierzakach patrząc twierdzę, że zwierzę szybko upodabnia się do właściciela, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.08.2003 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Osówka, masz też kucyka??!! Extra! Dużo uwagi wymaga taki zwierzak? Mój mąż chce hucuła (tak to się pisze?) Dzięki za pocieszenie o leosiu. Sądząc po naszym Bakcylu, przekazujemy bardzo pozytywne wibracje - jest łagodny i kochający A jak będzie miał na imię Twój howek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.08.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 To znaczy, że jak nasz Heruś jest lekko szurnięty to my też tacy jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.08.2003 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Osówko, to ja się potem chętnie dowiem,jak się hovek sprawuje. Ciekawa jestem z której hodowli jeśli to nie tajemnica/ Mogę spytać na priv'a? Ja już zapomniałam,że istnieją hovki-przez takich dwóch miśków. A Hero wcale nie jest szurnięty.Spoważniał ostatnio. I nawet troche podrósł.(chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.08.2003 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Oczywiście, że jest szurnięty. I wcwale się nie dziwię, przy taaaakiej Paaani?!! Opalko, to jednak myślisz jeszcze o piesku? Bardzo się cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.08.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Opalko, Jagna bardzo się cieszę, że nie uważacie Hera za szurniętego i mnie też Chciałam powiedzieć, że hormon działał sobie gdzieś tam w ukryciu i nalge proszę Hero jest już troszkę wyższy od Bakcyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.08.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Ha! Może to Bakcyl nie ma hormonu?? Maluszek, ja napisałam, że jesteście szurnięci. I za to Was lubię A co to jest "nalge"? [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.08.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Nie wiesz,co to jest nalge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.08.2003 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Nie mów, że wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.08.2003 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Cholera jasna - Jaguś to Ty napisałaś, że jesteśmy szurnięci Co z tym nagle - no przecież było nagle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.08.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Nagle to ja wiem co to jest. To jest nagle A tam jest nalge, jak byk. Nie dość, że szurnięci, to jeszcze ślepi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.08.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Fakt jestem ślepulcem (przecież noszę okulary) a do tego zrobiła mi się literówka ale żeby aż taką aferę o zamianę literek to już lekka przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.08.2003 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 To to była zwykła l i t e r ó w k a ???? A ja myślałam, że dowiem się czegoś nowego. Nalge brzmiało baardzo interesująco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 26.08.2003 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Jagna: Kucyk wymaga sporo troski, nie mieszka z nami (aktualnie mieszkamy w mieście), ale blisko naszego budującego się domu. Konie muszą mieszkać w końskich warunkach, wypowiadałam się na ten temat w wątku "Na koń" też tu w kąciku zapaleńców - zajrzyj. Tak jest też wygodniej dla nas - on ma opiekę, my głównie radochę. Hucuły to świetne koniki - i dla większych dzieci, i dla lżejszych dorosłych (no powiedzmy do 65kg max), doskonale się spisują pod siodłem i w zaprzęgu, zazwyczaj zrównoważone i zdrowe. Z naszego kucyka córka wkrótce wyrośnie , ale ma on liczne grono wielbicieli wśród znajomych dzieci. A co do leona - ty chcesz drugiego chłopaka-psa? Mogą lecieć pióra, oba będą spore...Może lepiej dziewczynkę? Opal: piesek jest z hodowli warszawskiej, od pani A.P. (pewnie się domyślacie). Czekałam długo na czarne....Jak się sprawuje - no nie wiem. Ma 2,5 tygodnia i głównie wisi na cycku matki, czasami śmiesznie się przemieszcza. Będzie miał imię na M (tak jak reszta rodzeństwa), ale zdradzę dopiero, gdy go będę miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.08.2003 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Osówko, to znaczy z krycia psów pani A? Jestem bardzo ciekawa jak się będzie sprawował. Ja patrzyłam pod kątem "współpracy" z dzieckiem. Pozdrawiam i czekam na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 29.08.2003 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 Witam serdecznie Po weryfikacji moich ostatnich pomysłów na nowego członka rodziny (tzn. pieska) odkryłam rasę "gończy polski". Widziałam nawet jednego pieska z tej rodziny, który podbił moje serce. Niestety właścicielka niewiele mogła mi powiedzieć na jego temata bo maja go od niedawna. Może ktos z forumowiczów ma przedstawiciela tej rasy i podzieli się wrażeniami Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 29.08.2003 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 za radą Dobrzyka ja jeszcze tu:oddam 7 szczeniaków w trybie pilnym, czarne i żółte, do kolanka [pi razy drzwi].tel.609442119 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 29.08.2003 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 Też myślałam o gończym. Piękne i akuratne - krótka sierść, zdrowe, no i patriotycznie. Ale wybrałam bardziej futrzanego...Poszukaj na forum "dogomania", na pewno jest opis i grono wielbicieli. Ale nie jest to napewno piesek maskotka, mają swój charakter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bordoś 01.09.2003 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Gończe to cudowne psy myśliwskie i jak na myśliwych przystało są samodzielne, potrzebują dużo ruchu i zajęcia w innym wypadku najczęściej samodzielnie poszukają sobie "pracy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts