dobrzykowice 10.10.2002 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 co Wy na to aby redakcja umożliwiła w wątku "przedstaw sie jezeli chcesz" umieszczenie swoich zdjęć ? Wiele osób zna sie już stosunkowo bardzo dobrze ale nigdy się jeszcze nie widzieli i być może nigdy takiej okazji nie będą mieli - to może chociaz zdjęcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 10.10.2002 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 Zawsze byłem otwarty na tego typu akcje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 10.10.2002 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 Zapraszamy do przysyłania zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 10.10.2002 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 Oki, na jutro przygotuję jakąś swoją facjatę, a dziewczyny mogłyby no tego..... albo nie bo wyjdę na gawędziarza do kwadratu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 10.10.2002 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 No, ja się wiele nie zastanawiałem, tylko wysłałem to co miałem na pulpicie. Czekam na innych odważnych. Już nie mogę się doczekać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 10.10.2002 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 To Ty masz swoją podobiznę na pulpicie ???!! Nie wystarczy Ci lusterko co rano ? Rozumiem samochód, domek w trakcie budowy, zdjęcie majstra lub gołej d... ale swoje zdjecie? A fe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 10.10.2002 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 Oj Dobrzykowice, jesteś bardzo niepoprawny. Zobaczymy co z Ciebie za gagatek - tylko nie spękaj. Pozdrawiam tak na marginesie to będziesz musiał chyba do mnie przyjechać, ale to po zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 12.10.2002 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2002 Co do swojej facjaty: - Lusterczko powiedz przecie - kto jest najpiękniejszy na tym Świecie. - To się odsuń, bo ... nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 13.10.2002 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2002 To może okulary dla lustereczka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts