NatkaB 25.04.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Jeśli można to proszę napiszcie czy zmaina kierunku otwierania drzwi L lub P, w lodówce niezabudowanej (podobno przystosowanej do takiej zmniany) jest skomplikowane czy można to wykonać samemu? Pozdrawiam Zmiana jest prosta, ale potrzebna jest druga osoba (do "potrzymania" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 25.04.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 zabudowana czy nie??? To jest pytanie. Mamy lodówkę z poprzedniego domu (biała, niezabudowaną) używana ok 1,5 roku i teraz mamy dylemat. W poprzednim domu kuchnia była oddalona od salonu i było OK. Teraz w nowym domku kuchnia jest połączona z salonem drzwiami przesuwnymi (szer 130 cm, więc po otwarciu bedzie widać sporą część kuchni). Tak się składa, że lodówke będzie widać z sofy i troche mi się to nie podoba. Chciałem okazyjnie (dla kupującego ) sprzedac ta lodówke i kupić nową do zabudowy, ale... brak chętnych (a chciałem ok 50% ceny). Też mieliśmy taki dylemat. Na dodatek żona nie chciała dużej lodówki w kuchni, bo jej nie pasowała do koncepcji. Więc skończyło się na tym że ta duża stara stoi w spiżarce przy kuchni, a w kuchni mamy małą zabudowaną. Finansowo wyszło mniej więcej na to samo jakbyśmy mieli sprzedać starą i kupić dużą do zabudowy. My nie mamy za bardzo gdzie dac tej "niezabudowanej" lodówki, gdybym kupił drugą. Ba, nawet nie chciałbym mieć drugiej lodówki (mamy mały domek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts