Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lodówka zabudowana czy nie?

kretka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 41
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

zabudowana czy nie??? To jest pytanie.

Mamy lodówkę z poprzedniego domu (biała, niezabudowaną) używana ok 1,5 roku i teraz mamy dylemat. W poprzednim domu kuchnia była oddalona od salonu i było OK. Teraz w nowym domku kuchnia jest połączona z salonem drzwiami przesuwnymi (szer 130 cm, więc po otwarciu bedzie widać sporą część kuchni). Tak się składa, że lodówke będzie widać z sofy i troche mi się to nie podoba.

Chciałem okazyjnie (dla kupującego :wink: ) sprzedac ta lodówke i kupić nową do zabudowy, ale... brak chętnych (a chciałem ok 50% ceny).

Też mieliśmy taki dylemat. Na dodatek żona nie chciała dużej lodówki w kuchni, bo jej nie pasowała do koncepcji. Więc skończyło się na tym że ta duża stara stoi w spiżarce przy kuchni, a w kuchni mamy małą zabudowaną.

Finansowo wyszło mniej więcej na to samo jakbyśmy mieli sprzedać starą i kupić dużą do zabudowy.

My nie mamy za bardzo gdzie dac tej "niezabudowanej" lodówki, gdybym kupił drugą. Ba, nawet nie chciałbym mieć drugiej lodówki (mamy mały domek :wink: )